Tribuna
PNL
VIDEO: Halucinant! 12 persoane într-o mașină cu remorcă, pe DN 7 - Valea Oltului, între județele Sibiu și Vâlcea
VIDEO: Halucinant! 12 persoane într-o mașină cu remorcă, pe DN 7 - Valea Oltului, între județele Sibiu și Vâlcea

Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au surprins pe DN 7, când într-un autoturism care tracta o remorcă, 12 pasageri.  Descoperirea a fost făcută în timpul unei acțiuni privind legalitatea transportului de persoane.

Oamenii legii au oprit pentru control în trafic un ansamblu de vehicule format dintr-un autoturism ce tracta o remorcă, iar în urma verificărilor efectuate nu mică le-a fost surpriza să constatate că șoferul transporta 12 pasageri.

„Consecințele unei asemenea atitudini pot fi extrem de grave, în contextul lipsei de siguranță la care s-au expus pasagerii și în raport cu particularitățile de drum existente pe DN7, drum național cu valori de trafic ridicate, cu succesiuni de curbe periculoase și nu în ultimul rând, cu un risc rutier exponențial de mare față de alte segmente de drum”, a spus Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Conform legislației rutiere în vigoare, șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei pentru transportarea mai multor persoane decât numărul de locuri stabilit în certificatul de înmatriculare al vehiculului.

Totodată, polițiștii nu le-au permis continuarea deplasării, intenția lor era să ajungă în județul Vâlcea, până la identificarea unei alte variante de transport. 

„Eforturile susținute depuse de către polițiștii rutieri în vederea creșterii siguranței în trafic prin sancționarea nerespectării normelor rutiere și reducerea victimizării prin accidente rutiere pot fi extrem de ușor zădărnicite prin atitudini care nu sfidează doar normele rutiere, ci și imaginația”, a mai spus Lazăr.






comentarii
1 comentarii

Carutas
io
07.09.2019 21:27
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica