FITS 2024
Tribuna
Coach-ul este persoana care ține în mână felinarul, luminând drumul persoanei din fața sa
Coach-ul este persoana care ține în mână felinarul, luminând drumul persoanei din fața sa

Oamenilor le este extrem de dificil să CEARĂ AJUTOR, când ei de fapt au nevoie, doar de puțin sprijin din partea altcuiva, care să le ofere claritatea de care au nevoie pentru a-și atinge obiectivele.

 

Acesta are rolul de a sprijini călătorul în drumul său spre destinația dorită, destinație la care nu e așa ușor de ajuns, deoarece drumul nu poate fi întotdeauna lin, mai sunt și gropi (convingeri limitative, îndoieli, blocaje, gânduri negative etc.)

 

Adevărul e că nu e ușor să fii responsabil pentru viața și alegerile tale. Mai simplu e să fii victimă și ‚totul’ să fie din vina celorlalți ca și cum nu ai contribuit cu nimic la evenimentele și situațile din viața ta... Până la un punct, când realizezi asta și începi să cauți soluții.

 

Sunt Raluca Maria Lazinovici,  Life Coach și dacă îți dorești să afli mai multe detalii despre magia coaching-ului, cum mi-a schimbat mie viața și cum poți reuși și tu să îți atingi obiectivele, în ciuda anxietății și a convingerilor limitative...

Te invit să mă următești pe rețelele sociale, unde postez informații valoroase, care ți-ar putea fi și ție de folos!

 

„E o perioadă plină de incertitudine pentru tinerii care urmează să susțină examenele precum Evaluarea Națională sau Bacalaureatul.

Nu demult, am simțit și eu această teamă și stare de anxietate, care m-a împiedicat să obțin lucrurile pe care mi le doream în momentul respectiv, dar datorită căreia sunt astăzi ceea ce sunt.
 E normal să treci prin asta în fața unui eveniment important din viața ta.

E important ca cei care se află în această situație să știe că întru-un final TOTUL VA FI BINE!


Din păcate, situația se înrăutățește atunci când lucrurile o iau razna  iar această stare te face să simți că nimic nu mai e în controlul tău, te prăbușești, din cauza gândurilor negative, stimei de sine scăzute, comparațiilor cu ceilalți sau a presiunii exterioare.


Totodată fundamenal e să ai curajul să ceri ajutor, atunci când nu mai poți face față emoțiilor și stărilor tale apasătoare, fără sprijinul cuiva.
În urma tuturor lucrurilor prin care am trecut mi-am pus tot felul de întrebări fără răspuns, apoi am început să citesc cărți din sfera psihologiei, a dezvoltării personale, neuroștiinței și multe altele, care m-au ghidat spre răspunsurile căutate.
M-am înscris la o Academie de Coaching, unde am întâlnit oameni minunați cu diferite povești de viață, dar toți având același scop... și anume a evolua și a-și îmbunătăți viața. Sunt extrem de recunoscătoare pentru această experiență și pentru toate sufletele minunate pe care le-am întâlnit.
De aceea vreau să transmit acest mesaj tuturor celor care se regăsesc în povestea mea și își doresc ca anxietatea să nu mai fie un blocaj în atingerea obiectivelor lor!”


Facebook: Raluca Maria Lazinovici,
Instagram: Raluca Maria Lazinovici

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica