FITS 2024
Tribuna
Taxă mai mică pentru accesul în Târgul Mixt din Tălmaciu
Taxă mai mică pentru accesul în Târgul Mixt din Tălmaciu

Obișnuiți în ultima perioadă cu avalanșa de scumpiri, creșterea indicelui de inflație, scăderea puterii de cumpărare și a nivelului de trai, devenim oarecum contrariați atunci când primim informații despre reducerea unei taxe, chiar și atunci când cuantumul acesteia nu este unui foarte mare. Totuși, există și astfel de informații, veștile bune fiind de această dată adresate persoanelor ce doresc să aibă acces cu autovehicule și atelaje în incinta Târgului Mixt din Tălmaciu.

În conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului Local al orașului Tălmaciu nr. 69/2024, adoptată recent, începând cu această lună, taxa percepută persoanelor ce doreau să intre cu autovehiculele și atelajele în Târgul Mixt Tălmaciu a fost reducă cu un leu, devenind 5 lei. Celelalte taxe stabilite pentru activitățile desfășurat în această zonă rămân neschimbate.

fiecare zi de duminică, în Târgul Mixt din Tălmaciu se desfășoară cea mai mare și importantă piață de bunuri generale din zona de sud a județului, ce atrage comercianți și cumpărători din întreg județul dar și din județele învecinate.

D.F.

Foto: www.talmaciu.ro

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica