FITS 2024
Tribuna
Adrian Bibu din nou în mijlocul sibienilor: propuneri pentru Magnolia și Țiglari
ADVERTORIAL
744 vizualizari
Adrian Bibu din nou în mijlocul sibienilor: propuneri pentru Magnolia și Țiglari

Candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Sibiu, Adrian Bibu, a reluat întâlnirile cu locuitorii din cartiere, succedate celor organizate în cadrul campaniei ˝7, vine Bibu!˝ la jumătatea mandatului său de consilier local.

˝Am reușit împreună cu grupul PNL din Consiliul Local să contribuim la rezolvarea unor probleme din cartierele Sibiului. Însă au apărut între timp altele, iar oamenii nu au avut cui să le spună, cu cine să dialogheze˝ a spus Adrian Bibu.

În Terezian, Țiglari, în cartierul Magnolia și pe strada Oțelarilor, candidatul PNL s-a reîntâlnit cu locuitorii și a preluat nemulțumirile lor.

˝Predomină un sentiment de dezamăgire, iar problemele sunt mari. În unele zone din Țiglari oamenii nu se simt în siguranță, în Terezian locuitorii mi-au vorbit despre calitatea discutabilă a unor lucrări publice, în Magnolia problemele cele mai mari sunt legate de canalizare și de locurile de parcare, în Oțelarilor reglementarea juridică a unor terenuri continuă să fie o problemă...” - spune Adrian Bibu.

Candidatul liberal a ascultat toate nemulțumirile și le-a prezentat oamenilor soluțiile sale. În plus, Adrian Bibu a vorbit despre proiecte care pot schimba în bine viața locuitorilor, de la cel al Centrului Educațional SMART de lângă Magnolia (detalii aici  - https://www.tribuna.ro/stiri/eveniment/adrian-bibu-propune-un-centru-educational-smart-o-noua-viziune-in-educatie-175763.html)  și până la cel al Piațetei din Țiglari (strada Avântului) care poate fi replicat și în alte zone ale Sibiului.

˝Cred că toate cartierele orașului pot avea un loc care să reprezinte centrul activităților de timp liber ale comunității, în care să se poată relaxa familiile cu copii, să își petreacă timpul vârstnicii, să socializeze tinerii și în care să se organizeze activități culturale. Intenția echipei liberale este de a identifica astfel de spații și de a le amenaja˝- a spus Bibu prezentând proiectul realizat pentru Țiglari. Acesta  prevede o stație de autobuz corespunzătoare cu puncte de încărcare a telefoanelor mobile, spații de joacă pentru copii, zone de relaxare pentru tineri, spații dedicate vârstnicilor cu mese de șah/table, un amfiteatru, o parcare pentru biciclete (închisă și securizată), zone umbroase etc, totul în suprafață de aproximativ 950 mp, plus cca 150 mp zonele pietonale și stația de autobuz.

Adrian Bibu este convins, în altă ordine de idei, că Primăria Sibiu și proprietarul terenurilor din zona Oțelarilor (terenurile dintre blocuri, fostul teren de fotbal etc) pot găsi un numitor comun dacă vor dialoga.

˝Interesul public primează! În numele locuitorilor, Primăria trebuie să inițieze dialogul cu proprietarul terenurilor și să găsească o soluție. Sunt ani de zile de când această situație trenează nepermis˝- spune Adrian Bibu.

Candidatul PNL la funcția de primar va continua întâlnirile cu cetățenii în toate cartierele Sibiului.

Publicat la Comanda PNL Filiala Sibiu, cod AEP 21240015

 

.
.
.
.
.
.

 


comentarii
5 comentarii

De asa un primar avem nevoie! Hai Adi! Stim ca poti!
20.05.2024 20:44
Bai nenorocitilor, in mandatul vostru au plecat cei mai multi romani din tara. Record! Peste 200.000 pe an. Asta este nivelul de trai pe care ati reusit sa il asigurati. In schimb dati bani de la buget pentru sute de mii de imigranti. Gunoaie ordinare ce sunteti! Ne vedem la alegeri, mizerabililor!
PNL=PSD=PCR
20.05.2024 22:54
Pe VIITORULUI de ce nu a venit??
Pentru ca e o mizeria...
slmn
21.05.2024 12:41
in mandatul ce consilier ce-ai facut bibule pentru binele sibienilor? in fara de a aproba tot ce ti-au zis sefii ? daca ai avea un dram de onoare, sau coloana vertebrala, te-ai lasa de administratie si nu ne-ai mai plictisi cu dolce far niente-le tau perpetuu!
bibu scula lui cimpean si a lui fodor
21.05.2024 12:53
Totusi ce meserie ai Bibule de te pricepi la toate, mai ales la minciuni?
newman
21.05.2024 15:43
Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica