Tribuna
PNL
Antrenorul cu portarii de la FC Hermannstadt, suspendat o lună și ”ars” la buzunar după incidentele de la finalul meciului cu ”U” Cluj: aproape 7.000 de lei amendă!
b.o.n.
4649 vizualizari
Antrenorul cu portarii de la FC Hermannstadt, suspendat o lună și ”ars” la buzunar după incidentele de la finalul meciului cu ”U” Cluj: aproape 7.000 de lei amendă!
© Vali MACREA

 

 

Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal a analizat, astăzi, incidentele d ela finalul meciului de pe ”Municipal” dintre FC Hermannstadt și Universitatea Cluj, de duminică, terminat la ealitate, scor 1-1.

După ce Daniel Popa a restabilit egalitatea, în minutul 90+7, pe pista de atletsima arenei din Parcul Sub Arini a avut loc o încăierare generală între cei de pe băncile de rezerve, altercație în urma căreia preparatorul fizic al lui Hermannstadt, Sergiu Coc, Florin Berța și Laurențiu Costache, doi dintre ”secunzii” lui Marius Măldărășanu, pe de o parte, jucătorii Bogdan Mitrea și Andrei Pițian din tabăra lui ”U”, au fost eliminați de abitrul Marcel Bîrsan.

În urma celor petrecute la Sibiu, Florin Berța, antrenorul cu portarii, a fost suspendat o lună și amentat cu 6.800 de lei, în vreme ce ”secundul” Laurențiu Costache nu va putea sta pe bancă la două meciuri, cel de la Arad și cel de-acasă, cu FC Botoșani, iar din buzunar va fi nevoit să achite 360 de lei.

De cealaltă parte, Bogdan Mitrea îi va lipsi lui Neluțu Sabău o lună, iar Pițian, la următoarele două meciuri.

”AFC Hermannstadt vs. AS FC Universitatea Cluj - Eliminări Berța Florin (antrenor secund gazde), Costache Dumitru Laurențiu (antrenor gazde), Pițian Ovidiu Andrei (oaspeți) - În temeiul art. 57.1 din RD, se sancționează antrenorul BERȚA FLORIN cu suspendare pentru o lună și penalitate sportivă de 6.800 lei.

În temeiul art.53.2 din RD se sancțonează antrenorul COSTACHE DUMITRU cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 360 lei.

În temeiul art. 57.1 din RD, se sancționează jucătorul Mitrea Bogdan (oaspeți) cu suspendare pentru o lună și penalitate sportivă de 4.500 lei.

În temeiul art. 63.1.f, raportat la art. 63.2.2 din RD, se sancționează jucătorul Pițian Ovidiu Andrei cu suspendare pentru două meciuri și penalitate sportivă de 900 lei”, este anunțul făcut de Liga Profesionistă de Fotbal pe site-ul lpf.ro.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA