Tribuna
PNL
Victorie în deplasare pentru Hermannstadt, în Superligă, după aproape nouă luni. Daniel Paraschiv, hat-trick pe terenul ”Bătrânei Doamne”
Ovidiu BOICA
1240 vizualizari
Victorie în deplasare pentru Hermannstadt, în Superligă, după aproape nouă luni. Daniel Paraschiv, hat-trick pe terenul ”Bătrânei Doamne”
© Vali MACREA

 

Echipa sibiană s-a impus cu 3-1 la Arad, în etapa a IV-a din play-out-ul Superligii. Acesta este primul succes pentru ”alb-roșii” în campionat pe terenul altei echipe după cel din prima deplasare, de la Iași, unde câștigaseră, în iulie 2023, tot cu 3-1.
Scorul a fost deschis de Daniel Paraschiv dintr-o lovitură de la 11 metri transformată de Daniel Paraschiv șiobținută de Gabi Iancu, la o imprudență a lui Luckassen ('20).
Victoria s-a conturat în primele minute din repriza secundă. Același Paraschiv a profitat de eroarea lui Benga și a reluat în plasă pe lângă Kucher, din apropiere ('46).
Vârful de atac a realizat hatt-trick-ul peste alte trei minute, apărând surprinzător între Conte și Vulturar, la centrarea lui Butean, reluând cu capul, în plasa laterală, de pe 6 metri.
Micovschi a reaprins speranțele în tabăra gazdelor cureușita din minutul 63, din centrarea lui Omondi. Arădenii - susținuți din tribune de peste 5.000 de copii - n-au reușit să mai marcheze până la final, Hermannstadt impunându-se cu 3-1.
Sibienii o egalează pe UTA arad la puncte (27) și urcă pe primul loc în clasamentul play-out-ului. Pentru Hermannstadt, urmează două meciuri consecutive pe teren propriu, cu FC Botoșani și Petrolul.
Marius Măldărășanu a folosit următoarea formulă de echipă: Căbuz - Butean, Găman, Bejan (Ionuţ Stoica ’46), Opruţ - Balaure (Al. Oroian ’90), Mino Sota, Murgia, Ianis Stoica (D. Iancu ’73) - G. Iancu (Biceanu ’73), D. Paraschiv (Cr. Neguţ ’83). 
Revenim cu amănunte!

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica