Tribuna
PNL
Prima victorie din play-off pentru ACS Mediaș. Urmează revanșa cu Ungheniul
b.o.n.
1051 vizualizari
Prima victorie din play-off pentru ACS Mediaș. Urmează revanșa cu Ungheniul
© Facebook ACS Mediaș
Echipa lui Mihai Ianc a câștigat fără probleme, pe teren propriu, cu universitarii din Alba Iulia. Medieșenii rămân la 4 puncte în spateleocupantei locului secund, Unirea Ungheni, care a învins liderul, dar peste o săptămână își vor putea lua revanșa în fața mureșenilor după cele două înfrângeri cu 2-1, ambele pe Târnava Mare, din această primăvară.

 

Mediașul a bifat primul succes din play-off-ul celui de-al treilea eșalon din a treia încercare. Înfrângerea de pe ”8 Mai” cu Ungheniul și remiza de la Bistrița-Năsăud au fost urmate de victoria împotriva universitarilor din ”Capitala Marii Uniri”.

Oaspeții au fost mai prezenți în jumătatea de teren adversă în debutul întâlnirii, iar Răzvan Pîntea a șutat în stâlpul din dreapta al porții lui Blaga, la capătul unei acțiuni personale ('10).

Szilard Magyari și-a calibrat tirul, trimițând peste transversală dintr-o lovitură liberă de pe stânga ('23), pentru ca, șapte minute mai târziu, să deschidă scorul, profitând de o dublă eroare a lui Lazăr și a portarului Gal.

Gal a meniținut însă avantajul minim de pe tabelă, la pauză, având o intervenție reușită la șutul lui Antonio Vlad ('44).

Celălalt Antonio din lotul Mediașului, Antonio Dumitru, a dublat avantajul Mediașului, la 6 minute de la reluare, când a profitat de o indecizie din defensiva celor din Alba Iulia.

Antrenorul Mihai Ianc a început meciul cu următoarea formulă de echipă: Fabio Blaga - Alexandru Vodă, Beniamin Hanzu, Antonio Vlad, Sorin Șerban - Alexandru Luca, Cristian Balgiu - Antonio Dumitru, Mihai Petra, Cătălin Tineiu - Szilard Magyari.

În urma acestei victorii, medieșenii au acumulat 38 de puncte și rămân pe poziția a treia în clasament. În etapa următoare, formația lui Mihai Ianc va întâlni, în deplasare, Ungheniul.

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica