Tribuna
PNL
Sibienii protestează duminică citind cărţi, în Piaţa Mare: Nu vindem şi nu cumpărăm nimic. Doar citim
Andra MARINESCU
38162 vizualizari
Sibienii protestează  duminică citind cărţi, în Piaţa Mare: Nu vindem şi nu cumpărăm nimic. Doar citim

Sibienii vor să protesteze duminică, între orele 12 - 13, prin cultură, în Piaţa Mare. Propunerea a venit din partea lui Doru Apostol, cel care a obţinut aviz pentru manifestaţii până pe 15 februarie.

  • "Ne întâlnim duminică în Piața Mare şi citim. O carte şi un scăunel. Între orele 12 şi 13. Cu un A4 pe spate cu textul REZIST. Atât. Fără vuvuzele, fără fluiere, fără scandări, fără alte texte, fără să răspundem la mobil. În linişte. Nu vindem şi nu cumpărăm nimic. Doar citim. Fiecare poate să citească orice carte: Constituția, Codul Penal, DEX-ul, Seneca, Goethe, Dumas, Pleşu, Mark Twain, Jules Verne. Să arătăm că suntem culți. CULTURA SALVEAZĂ ROMÂNIA!", a scris organizatorul pe pagina personală de Facebook.

Iniţiativa a fost primită cu entuziasm: "O idee genială", "DA, ar trebui citită Constituţia, rând cu rând şi cuvânt cu cuvânt, pentru a înţelege ce trebuie modificat. Constituţia trebuie să fie legea supremă în ţară. Fără Constituţie, o ţară este ca un copil fără mamă", sunt câteva dintre comentariile postate. 






comentarii
4 comentarii

Oamenii normali merg la biserica duminica. Hipsterii fac spectacol f?r? bani.SA
un cititor
09.02.2017 16:28
ce rahat mai e si asta? biciclete? picturi, citit carti in piata mare?? ce drac de protest mai e si asta??? asa arata un protest? de ce nu o greva generala in toate sectoarele? de ce sa nu refuze toti oamenii sa se duca la munca in toate institutiile statului si in toate firmele pt 1-2 zile, sa vedem atunci ce mai iese!!
un sibian
09.02.2017 16:46
Poti merge la biserica pana la ora 12
el
10.02.2017 02:02
Foarte bine, ca oricum se apropie Ziua lecturii !
10.02.2017 08:45
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica