FITS 2024
Tribuna
FC Hermannstadt face primul transfer. Un fundaș dreapta de la ”Bătrâna Doamnă”, pentru a acoperi plecările lui Butean și Medina
Ovidiu BOICA
1252 vizualizari
FC Hermannstadt face primul transfer. Un fundaș dreapta de la ”Bătrâna Doamnă”, pentru a acoperi plecările lui Butean și Medina
© prosport.ro

 

Rămasă fără ambii fundași de bandă dreaptă, Mihai Butean și Paolo Medina fiind la final de contract, gruparea de pe ”Municipal” și-a asigurat serviciile lui Tiberiu Căpușă.

În vârstă de 26 de ani, Căpuță vine de la UTA Arad și a semnat pe 2 ani cu FC Hermannstadt.

Căpușă a evoluat în 29 de meciuri pentru ”Bătrâna Doamnă”, are două goluri marcate în sezonul recent încheiat și are o selecție în naționala mare a României, într-un amical cu Anglia.

Anunțul transferului a fost făcut de gruparea sibiană pe rețelele de socializare.

După două sezoane consecutive în Superiga România, ne dorim să (re)construim frumos!  Ne dorim să ne consolidăm poziția pentru care am muncit să o avem acum în prima divizie a fotbalului românesc! Cum nimic nu se face doar din vorbe, am trecut la #FAPTE! Așa se face că în urmă cu puțin timp fundașul dreapta Tiberiu Căpușă a semnat un contract pentru următoarele două sezoane la echipa noastră! Tibi are 26 de ani, iar pe CV-ul său se regăsesc echipe ca Viitorul/Farul Constanța, U Cluj, Chindia Târgoviște și UTA Arad, echipă pentru care în sezonul trecut a bifat 29 de meciuri,  a marcat de două ori și a oferit trei pase de gol. De asemenea, noul nostru fundaș lateral are și o prezență sub tricoul echipei naționale a României, într-un meci amical împotriva Angliei. Tiberiu Căpușă este cotat la suma de 750.000 de euro pe site-urile de specialitate și a semnat cu AFC Hermannstadt din postura de fotbalist liber de contract, este anunțul făcut de FC Hermannstadt pe Facebook.

comentarii
1 comentarii

Vă face față dacă este singurul fundaș dreapta ?
Trebuie să aveți dublură pe posturi!
Leo
20.05.2024 09:39
Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica