FITS 2024
Tribuna
„Noaptea Muzeelor” deschide porțile Bibliotecii ASTRA prin tururi ghidate și povești în pijamale
„Noaptea Muzeelor” deschide porțile Bibliotecii ASTRA prin tururi ghidate și povești în pijamale
© foto: Răzvan NEGRU

Sâmbătă, 18 mai începând cu ora 17, Biblioteca Județeană ASTRA și-a deschis porțile cu ocazia evenimentului „Noaptea Muzeelor”. Organizatorii au pregătit diverse surprize pentru cei care au ales să participe la vizitarea bibliotecii.  
Așadar, de la ora 17 s-a putut vizita Palatului ASTRA, de la ora 18, 20 și 22 toți pasionații de istorie au aflat care este „Povestea Parcului ASTRA” prin tururi ghidate împreună cu istoricul Răzvan C. Pop, managerul Bibliotecii ASTRA Sibiu, care a punctat câteva elemente importante din istoria parcului și a Sibiului. Urmând mai apoi o sesiune de lectură pentru copii,  în sala American Corner Sibiu, et.5. 
„Am deschis Palatul unde cei care vizitează pot vedea muzeul Asociațiunii, pot vedea cabinetul Andrei Oțetea, Sala Festivă și Giuvaierul-cărțile speciale și valoroase ale bibliotecii. Și pentru că nu îi putem uita pe copii, colegii noștri au pregătit povești în pijamale pentru cei mici”, a declarat managerul Bibliotecii ASTRA- Răzvan Pop.
ASTA a fost cea mai importantă  asociație din istoria României. Rolul ei era de alfabetizare, ideea era să se ajungă acolo unde bisericile și presa nu ajungeau. 
Maria-Antonia OANA
Foto: Răzvan NEGRU

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica