FITS 2024
Tribuna
Juniorii U17 de la FC Hermannstadt, în finala Campionatului Național. Urmează câștigătoarea dintre Chindia și Bacău
Ovidiu BOICA
875 vizualizari
Juniorii U17 de la FC Hermannstadt, în finala Campionatului Național. Urmează câștigătoarea dintre Chindia și Bacău
© Facebook FC Hermannstadt

 

Echipa de juniori U17 a clubului FC Hermannstadt s-a calificat în finala Campionatului Național după Victoria cu 3-0 din meciul cu Gloria Bistrița-Năsăud, care a avut loc în această după-amiază, la Cisnădie.

Diferența a fost făcută în ultimele 20 de minute. Mai întâi a înscris Sebastian Ritivoi, cu un șut la colțul scurt după o acțiune individuală (70). David Bejan a majorat diferența, în urma unei lovituri de la colțul terenului (80), pentru ca David Mogoe să stabilească rezultatul final, în minutul 86, tot în urma unui corner executat de Patrick Toader.

FC Hermannstadt o va întâlni în finala Campionatului Național U17 pe câștigătoarea dintre Chindia Târgoviște și echipa din Bacău. Bătălia cu trofeul pe masă se va da vineri, 24 mai, la uftea.

Antrenorul Marian Mărgărit a folosit următoarea formulă de echipă: Gabriel Capete – Sebastian Chirilă, David Mogoe, Dragoș Frătici, Adrian Marinca – andrei Țichindelean (David Hașegan 81), David Bejan (Radu Nicoară 85), Patrick Toader – Adrian Ceban (Mario Raica 46), Sergiu Fălămaș (Daniel Dancu 90+5), Adrian Bobanga (Sebastian Ritivoi 46).

”În ciuda diferenței de pe tabelă, de la final, nu a fost deloc un meci ușor. A fost 0-0 la pauză, iar primul gol a fost înscris de-abia în minutul 70. Îi felicit pe băieți pentru performanța de a ajunge în finală și sperăm să aducem trofeul la Sibiu. De asemenea, vreau să le mulțumesc părinților și tuturor celor care ne-au fost alături până acum, inclusive la meciul de astăzi”, a declarat antrenrul Marian Mărgărit.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica