FITS 2024
Tribuna
Nimic nou la vârful Ligii a IV-a Sibiu. Liderul Păltiniș Rășinari câștigă pe ”Obor” cu FC Inter Stars. LSS Voința face scorul etapei
Ovidiu BOICA
1545 vizualizari
Nimic nou la vârful Ligii a IV-a Sibiu. Liderul Păltiniș Rășinari câștigă pe ”Obor” cu FC Inter Stars. LSS Voința face scorul etapei
© Facebook Păltiniș Rășinari
Echipa lui Dragoș Năstase rămâne în fruntea clasamentului primului eșalon județean după victoria de la Sibiu cu FC Inter. Tot în deplasare au câștigat și celelalte două formații de pe podium. Păltiniș Rășinari are în continuare un avans de două puncte în fața celor de la LSS Voința, cu trei etape înainte de finalul sezonului.

 

Echipa din Rășinari continuă să se afle în fruntea clasamentului primului eșalon jdețean, cu 3 etape înainte de finalul sezonului. Păltinișul a câștigat, sâmbătă, cu 3-1 meciul disputat pe Stadionul ”Obor” cu FC Inter Stars prin golurile marcate de Cristi Standima, Mircea Popa și Marius Cosovanu. Echipa lui Dragoș Năstase a jucat aproape tot meciul în inferioritate, portarul Pîrvu fiind eliminat pentru un fault în postură de ultim apărător. Formația vizitatoare și-a asigurat succesul cu cele două goluri înscrise în partea a doua.

Scorul etapei a XXIII-a a Ligii a IV-a la reușit ocupanta locului secund, LSS Voința, la Copșa Mică. ”Alb-verzii” s-au impus cu 8-0. Adrian Cîrstean a marcat trei goluri, celelalte fiind reușite de Claudiu Giura, Florin Stelea, Andrei Moldovan, Adrian Pavel și Radu Aldea.   

.
© Facebook Voința Sibiu

A ttreia clasată, FC Avrig, a câștigat și ea tot în deplasare, la Agnita, cu 3-1. Sergiu Bucur a făcut 2-0 cu reușitele din minutele 5 și 35, Alexandru Nechita reducând din diferență, două minute mai târziu. Ionuț Simion a refăcut diferența de două goluri (63), stabilind rezultatul final.

A existat și o a patra victorie a formațiilor vizitatoare în etapa din weekend, Voința Dumbăveni câștigând cu 4-1 meciul de la Mediaș, cu Sparta.

Echipa din Tălmaciu a fost singura care a obținut victoria pe teren propriu în etapa a XXIII-a, 3-2 cu Leii Șura Mică, în vreme ce Quantum/Cuantic Arsenat a obținut cele 3 puncte la ”masa verde”, pentru că ar fi trebuit să primească vizita celor din Miercurea Ciuc, rettrași din campionat în pauza dintre tur și retur.

Singurul meci terminat la egalitate a fost cel de la Bradu, dintre localnici și Alma Sibiu (2-2). Marius Ureche a deschis scorul ('18), dar oaspeții au egalat până la pauză prin Eduard Dancu ('36). Alexandru Vidrighin a întors rezultatul, la un sfert de oră de la reluare, apoi echipa din Bradu a rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Ureche ('90+2).

Cu toate acestea, cu om în minus, Marian Budică a adus un punct nesperat la un moment dat gazdelor cu reușita din al cincilea minut al prelungirilor.

 

LIGA A IV-A, ETAPA A XXIII-A

Sâmbătă, 18 mai

CS Orășenesc Copșa Mică - LSS Voința Sibiu 0-8

ACS Bradu - Alma Sibiu 2-2

FC Tălmaciu - Leii Șura Mică 3-2

Sparta Mediaș - Voința Dumbrăveni 1-4

AFC Agnita - FC Avrig 1-3

FC Inter Stars Sibiu - Păltiniș Rășinari 1-3

Quantum/Cuantic Arsenal Sibiu - Miercurea Sibiului 3-0*

* la ”masa verde”.

.

** Echipa din Miercurea Sibiului s-a retras din campionat în pauza dintre tur și retur, pierzând fiecare meci din partea a doua a campionatului cu 3-0, la ”masa verde”.

Notă: Voința Dumbrăveni a fost penalizată cu 6 puncte conform Hotărârii Comisiei de Disciplină din 1 noiembrie 2023.

ETAPA A XXIV-A, SÂMBĂTĂ, 25 MAI, ORA 11:00

LSS Voința Sibiu - Quantm/Cuantic Arsenal Sibiu

Unirea Miercurea Sibiului - FC Inter Sibiu

Păltiniș Rășinari - AFC Agnita

FC Avrig - Sparta Mediaș

Voința Dumbrăveni - FC Tălmaciu

Leii Șura Mică - ACS Bradu

Alma Sibiu - CS Orășenesc Copșa Mică

 

 

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica