Tribuna
PNL
Ședința ordinară a Consiliului Local al orașului Avrig
Dan FRÂNCU
1123 vizualizari
Ședința ordinară a Consiliului Local al orașului Avrig

Stabilirea amplasamentului pentru monumentul de for public „Statuia cărturarului Gheorghe Lazăr”, aprobarea completării Strategiei de Dezvoltare Locale a orașului Avrig pentru perioada 2021 – 2030, participarea orașului la constituirea ADI POL DEZVOLTARE SIBIU, retragerea unilaterală din Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Zona Metropolitană Sibiu”, sunt doar câteva din inițiativele legislative locale ce se află pe ordinea de zi propusă pentru ședința ordinară din această lună a Consiliului Local al orașului Avrig.

Întâlnirea a fost convocată de primarul Adrian Dumitru David, inițiatorul tuturor proiectelor de hotărâre ce vor fi supuse dezbaterii și aprobării, prin Dispoziția nr. 295/22.06.2023 și se va desfășura miercuri, 28 iunie, începând cu ora 14, la sala de ședințe a Primăriei orașului Avrig.

Agenda propusă a întâlnirii cuprinde 11 proiecte de hotărâre. La punctul „Diverse”, aleșilor locali avrigeni le va fi prezentată o scrisoare de intenție a unei companii franceze ce dorește concesionarea în zona Avrigului a unui teren în suprafață de 50 de hectare, în vederea înființării unui parc fotovoltaic, probabil unui dintre cele mai mari obiective de acest fel realizate în țara noastră. În situația în care propunerea companiei franceze va fi primită cu interes, investitorul va prezenta o documentație (ofertă) mai complexă referitoare la această intenție.






comentarii
1 comentarii

O întrebare adresată Primăriei și Consiliului Local din Avrig:
Având în vedere evenimentul care se va derula pe 17 septembrie 2023 și la care vor participa numeroși oameni de cultură, preoți și alți reprezentanțial clerului ortodox, greco- și romano-catolic, evanghelic de confesiune augustană, localnici, locuitori din așezările umane învecinate cu Avrigul, militari, studenți, universitari, turiști și, nu în ultimul rând, ziariști , iar mulți dintre aceștia vor folosi trenul pentru a călători spre Avrig, când vor începe lucrările de construcție a necesarelor trotuare pe strada Gării ?
profesor din Avrig
28.06.2023 03:47
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica