Tribuna
PNL
George Monea: ”Trebuie să vorbim despre arbitraj! Cartonaș roșu la Balogh și penaltiul. Nu trebuia să fluiere 11 metri”
b.o.n.
469 vizualizari
George Monea: ”Trebuie să vorbim despre arbitraj! Cartonaș roșu la Balogh și penaltiul. Nu trebuia să fluiere 11 metri”
© Vali MACREA

 

Mijlocașul George Monea, cel care a deschis scorul în minutul 5 al meciului cu FK Csikszereda, terminat la egalitate, scor 2-2, e de părere că arbitrul Eduard Ioniță a comis mai multe erori care au influențat rezultatul final. Monea e de părerecă Balogh ar fi trebuit eliminat în finalul primei reprize, iar lovitura de la 11 metri din care ciucanii au egalat n-ar fi trebuit acordată deoarece ”mingea era trecută de cadrul porții”.

”Din punctul meu de vedere, cred că trebuie să vorbim despre arbitraj astăzi (n.a. miercuri). Pe lângă tot ce am realizat în meciul ăsta, am avut o atitudine pozitivă, trebuie să vorbim despre arbitraj, pentru că avem două lucruri de zis: cartonaș roșu clar, în prima repriză (n.a. la Balogh, în minutul 42), al doilea ”galben”; are colegul (n.a. Mickael Panos) urmă pe picior de la ditamai lovitura... Și penaltiul. Nu știu, n-am văzut foarte bine, dar din punctul meu de vedere, când a fluierat (n.a. arbitrul Eduard Ioniță), mingea era trecută de cadrul porții, deci nu trebuia să mai fluiere 11 metri”, a declarat Monea pentru pagina de Facebook a clubului din Șelimbăr.

George Monea spune că șelimbărenii nu mai au motivația din sezonul regular, pentru că nu au drept de promovare, dar că trebuie să demonstreze că nu întâmplător au terminat prima parte a sezonului în fotoliul de lider. În plus, fiecare jucător ar trebui să aibă evoluții cât mai bune pentru propria carte de vizită.

”Am vorbit între noi, împreună cu staff-ul și cu toată lumea, să avem o atitudine bună, încercăm să fim noi, care eram înainte de play-off. Până la urmă, nu avem nimic de pierdut și astăzi (n.a. miercuri) ne-a ieșit, cât de cât, așa zic eu. (...) Nu se poate spune că avem motivația pe care o au celelalte echipe care se luptă direct pentru promovare, dar trebuie să jucăm pentru noi, pentru carierele noastre și s-arătăm de ce-am ajuns aici, în play-off, de ce am intrat în play-off de pe prima poziție. Nu se pune problema de a nu fi motivați. Poate nu suntem la fel de motivați ca înainte să intrăm în play-off, pentru că trăgeam pentru ceva, trăgeam s-ajungem în play-off... Cum am zis, am intrat de pe primul loc și trebuie s-arătăm asta (n.a. că am meritat) până la final”, a mai spus Monea.

Altfel, mijlocașul Șelimbărului speră ca echipa sa să obțină în sfârșit prima victorie din play-off, iar următoarea ocazie e jocul de la Hunedoara, cu finalista Cupei României, Corvinul.

”S-aducem prima victorie, în primul rând, pentru că nici asta nu s-a-ntâmplat, chiar dacă am jucat bine și am avut o atitudine pozitivă. Trebuie să obținem prima victorie, să luăm fiecare meci în parte, să dăm ce-i mai bun din noi și să ieșim cu capul sus la fiecare meci”, a adăugat Monea, întrebat fiind despre obiectivele ”călărețilorroșii” pentru celelalte patru meciuri rămase până la finalul campionatului.

 

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA