Tribuna
PNL
Gabi Iancu și Mino Sota, în ”Echipa etapei” a IX-a din play-off-ul și play-out-ul Superligii după victoria lui Hermannstadt la Craiova
Ovidiu BOICA
331 vizualizari
Gabi Iancu și Mino Sota, în ”Echipa etapei” a IX-a din play-off-ul și play-out-ul Superligii după victoria lui Hermannstadt la Craiova
© Vali MACREA

 

Cei doi marcatori ai echipei sibiene în victoria cu 3-1 de la Craiova, cu echipa familiei Mititelu, Mino Sota și Gabi Iancu, au fost incluși de Liga Profesionistă de Fotbal în ”Echipa etapei”. Niponul reușise să restabilească egalitatea la câteva minute după ce Blănuță a deschis scorul, iar Gabi Iancu a fost decisiv în obținerea victoriei după ce a înscris o ”dublă” pe ”Ion Oblemenco”.

Mino Sota a fost la ultimul meci în tricoul echipei sibiene, contractul lui expirând în această vară. Niponul a declarat deja că va pleca la altă echipă.

În ceea ce-l privește pe Gabi Iancu, acesta a marcat, duminică seara, în poarta fostei sale echipe.

Componența ”Echipei etapei” și caracterizările făcute pe lpf.ro jucătorilor și antrenorului Tony Da Silva, în cele ce urmează:

Portar

RĂZVAN SAVA (CFR Cluj) - Unul dintre marile câştiguri ale CFR din acest sezon. A închis excelent poarta pe terenul campioanei.

Fundași

DARIUS OROIAN (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) - Chiar dacă a fost utilizat doar o repriză, şi-a trecut în cont prima pasă decisivă în Superligă.

RĂZVAN PATRICHE (Dinamo) - Deşi a fost eliminat în ultimele minute, a făcut un meci mare! Dăruirea cu care s-a luptat pentru fiecare balon le-a dat încredere şi colegilor, care au reuşit una dintre cele mai bune partide din ediţia curentă. În plus, şi-a trecut numele pe lista marcatorilor.

THALISSON DA SILVA (Universitatea Cluj) - A fost ca un stâlp în faţa atacurilor adverse. La finalul sezonului, fundaşul brazilian poate fi considerat un transfer reuşit.

MARIO CAMORA (CFR Cluj) - Căpitanul ardelenilor şi-a condus echipa spre un succes extrem de important în lupta pentru poziţia secundă din clasament.

Mijlocași

PABLO GAITAN (Oţelul Galați) - Titularizat doar a doua oară în acest campionat, a marcat golul care a deschis drumul gălăţenilor spre a cincea victorie consecutivă pe teren propriu.

MINO SOTA (FC Hermannstadt) - Pe lângă efortul consistent depus la centrul terenului, a marcat şi un gol, al doilea în acest sezon.

ISNIK ALIMI (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) - O nouă prestaţie lăudabilă pentru mijlocaşul covăsnenilor. A marcat golul care s-a dovedit a fi decisiv.

Atacanți

GABRIEL IANCU (FC Hermannstadt) - Introdus la pauză, a înscris de două ori, golurile sale fiind cele care au făcut diferenţa pe tabelă, ducând toate punctele în tabăra sibienilor.

GABRIEL DEBELJUH (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) - Vârful croat a marcat o dublă şi a ajuns la 43 de reuşite în 129 de partide disputate în principala competiţie din România.

ALEXANDRU MITRIȚĂ (Universitatea Craiova) - ”Piticul atomic” al Universităţii a avut un final de meci fabulos, cu trei goluri marcate, care au salvat un punct pentru olteni.

Antrenorul etapei

TONY DA SILVA (Poli Iaşi) - A crezut în şansa sa şi le-a transmis încrederea lui şi celor din teren, împreună reuşind să o salveze pe Poli Iaşi de la retrogradare.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica