Tribuna
PNL
Căbuz s-a temut să nu fie lovit de scaunele aruncare de ultrașii Craiovei în teren. ”Nu sunt normale astfel de lucruri. Ar trebui să aibă o limită”
Ovidiu BOICA
566 vizualizari
Căbuz s-a temut să nu fie lovit de scaunele aruncare de ultrașii Craiovei în teren. ”Nu sunt normale astfel de lucruri. Ar trebui să aibă o limită”
© eZStiri - Independenta

 

Portarul echipei sibiene, Cătălin Căbuz, a fost cel mai expus jucător de pe teren la meciul dintre FC ”U” Craiova 1948 și FC Hermannstadt în momentul în care ultrașii olteni, aflați chiar în spatele porții sale, au început să arunce pe dreptunghiul verde cu fumigene și scaunele rupte. La un moment dat, goal-keeper-ul chiar a acuzat că ar fi fost lovit cu un obiect aruncat din tribună, ulterior meciul fiind întrerupt circa 10 minute, timp în care arbitrul Marian Barbu i-a trimis pe jucători la cabine.

”Vă dați seama că m-am temut pentru că ești cu spatele, nu poți să vezi... Nu sunt normale astfel de lucruri din punctul meu de vedere. Totul ar trebui să aibă o limită”, a declarat Căbuz la flash-interviurile de la DigiSport.

Căbuz a încercat oarecum să scuze ”accidentul” din meciul cu CSM Poli Iași, pierdut cu 1-0, pe ”Municipal”, acum o săptămână, în urma căruia unii suporteri i-au acuzat pe jucătorii lui Măldărășanu de non-combat.

”Noi ne-am pregătit bine toată săptămâna, și în săptămâna de dinaintea meciului cu Iașiul. Noi, tot timpul am încercat să câștigăm fiecare meci. Acuma, la fotbal știți cum e, odată câștigi, odată pierzi, nu suntem roboți ca să jucăm tot timpul în același fel. Pentru noi este o seară bună, am câștigat, am terminat destul de bine în clasament. Din păcate pentru ei (n.a. cei de la FC ”U” Craiova 1948) s-a întâmplat acest lucru și au retrogradat”, a mai spus Căbuz.

 

Ce le-a transmis Măldărășanu, la pauză

 

Cătălin Căbuz a fost întrebat despre indicațiile primite în timpul primei reprize și la pauză de la antrenorul Marius Măldărășanu: ”Nu știu ce a transmis de acolo, de pe bancă, n-am auzit, eram concentrat. La pauză ne-a zis să jucăm în continuare c-o să marcăm și o să reușim să câștigăm meciul”.

Altfel, Căbuz crede că sezonul recent încheiat a fost unul bun pentru sibieni, chiar dacă aceștia nu au prins nici play-off-ul, nici unul din primele două locuri în play-out, dar speră ca, la anul, Hermannstadt să intre în primele șase până la urmă.

”Eu zic c-a fost un sezon bun, ne-am bătut pentru play-off pâîn ultima etapă, cu CFR-ul. Până la urmă, am reușit să câștigăm acum, după meciul cu Iașiul, care a fost mai puțin bun și sezonul a fost destul de reușit. Vă dați seama că ăsta e obiectivul an de an, să ajungi acolo, în play-off și să te bați cu cei mai buni, să dovedești că meriți să fii acolo”, a adăugat Căbuz.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica