Tribuna
PNL
Mino Sota confirmă despărțirea de FC Hermannstadt: ”Nu voi mai fi aici. Încă nu am hotărât unde voi merge”
Ovidiu BOICA
4754 vizualizari
Mino Sota confirmă despărțirea de FC Hermannstadt: ”Nu voi mai fi aici. Încă nu am hotărât unde voi merge”
© Vali MACREA

 

Mijlocașul Mino Sota, a confirmat, la flash-interviurile de după meciul cu FC ”U” Craiova 1948, că acesta a fost ultimul pentru el în tricoul lui FC Hermannstadt. El se desparte de sibienidupă trei sezoane petrecuse sub comanda lui Marius Măldărășanu, dar susține că încă nu s-a hotărât care va fi viitoarea sa echipă, după ce, în iarnă, s-a vehiculat varianta Rapid.

”Din păcate, eu nu mai rămân la Sibiu, asta pot să spun. Trebuie să spun oamenilor care au susținut echipa asta. A fost un sezon foarte frumos. În sezonul următor eu nu voi mai fi aici. Încă nu am hotărât unde voi merge”, a declarat Mino Sota.

Niponul consideră că echipa sibiană a ratat toate cele trei obiective în acest sezon. 

”Din păcate, nu am reușit să ne îndeplinim obiectivele. Primul era calificarea în play-off, apoi câștigarea Cupei și primul loc în play-out, nu ne-am îndeplinit niciun obiectiv. Îmi pare rău pentru suporterii din Sibiu dar mă bucur că am terminat bine sezonul”, a adăugat mijlocașul, bucuros că a reușit să înscrie un gol.

Îmi pare rău că echipa Craiovei a retrogradat. Vor avea șanse de promovare în sezonul viitor. Echipa este foarte bună”, a mai spus Mino Sota.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica