Tribuna
PNL
Video: Cuțitar încătușat la magazinul Profi, din Valea Aurie
Video: Cuțitar încătușat la magazinul Profi, din Valea Aurie

Au fost momente de spaimă pentru cei care s-au aflat, miercuri, în magazinul Profi din Valea Aurie. Un bărbat a început să fluture un cuțit amenințător în magazin. Cei din interior au sunat de urgență la 112 și la fața locului a sosit imediat un echipaj de Poliție.

Pe imaginile surprinse de sibienii care au ieșit din magazin se vede cum bărbatul încearcă să se lupte cu oamenii legii și opune rezistență, refuzând să predea arma albă. Imaginile au ajuns rapid în spațiul public.

În cele din urmă, polițiștii au reușit să îl încătușeze și să îl ducă la secția de Poliție, unde va da explicații despre motivul pentru care a intrat cu cuțitul în magazin și a amenințat folosindu-se de el.






comentarii
9 comentarii

Germania – Medicii dau OMS în judecată pentru crime împotriva umanității. Testele PCR, false în proporție de 90%
Peste 10.000 de medici și 1.000 de avocați au dat în judecată CDC, OMS și Forumul Davos pentru crime împotriva umanității, ce au avut loc pe fondul pandemiei de coronavirus. Medicii susțin că toate cele zece principii stabilite prin Codul de la Nürnberg au fost încălcate.
Testele PCR au raportat fals 90% dintre cazurile Covid-19
Doctorul Reiner Fuellmich împreună cu celelalte cadre medicale acuză că testele PCR pentru depistarea cazurilor de infecție cu coronavirus au determinat o raportare falsă a 90% dintre presupusele cazuri Covid-19. Potrivit echipei medicale în cauză, testele PCR nu au fost concepute în așa fel încât să detecteze prezența agenților patogeni.
Alte stiri
17.06.2021 07:30
Presa străină scrie că CDC a recunoscut că, la nivelul testelor PCR, există un prag de „cicluri” care nu trebuie depășit, astfel încât testele să raporteze corect (in)existența unei infectări cu coronavirus.
În contextul pandemiei de coronavirus, testele de depistare rapidă Covid-19 prezintă un prag reprezentat de cifra „28 (cicluri)”. În cazul în care acest prag este depășit, cazurile de infectare cu coronavirus sunt raportate greșit.
CDC a recunoscut, conform presei internaționale, că a dat spre utilizare teste care prezentau praguri de „37-45 cicluri” și, automat, raportau că persoanele testate ar fi infectate cu coronavirus.
Începând cu pragul de 35 (cicluri), testele PCR sunt 100% incorecte, susțin medicii care au atacat în instanță OMS, CDC și Davos. Ei mai spun că instituțiile internaționale au comis crime împotriva umanității, deoarece au obligat medici să raporteze cazurile de deces ale persoanelor cu comorbidități drept decese cauzate de Covid-19.
Alte stiri
17.06.2021 07:30
Vaccinul este experimental

Potrivit echipei de cadre medicale și avocați care au atacat în instanță CDC, OMS și Davos, vaccinul – care este „experimental” – încalcă articolul 32 din cadrul Convenției de la Geneva din 1949, care instituie că „mutilarea și experimentele medicale sau științifice care nu sunt necesare tratării medicale al unei persoane sunt interzise”.

Conform articolului 147, efectuarea de experimente biologice la nivelul cetățenilor constituie o încălcare gravă a Convenției.

Vaccinul „experimental” încalcă toate cele 10 principii de la Nürnberg – ceea ce înseamnă că oricine nu respectă aceste legi internaționale poate fi condamnat cu moartea.
Alte stiri
17.06.2021 07:31
In imagini sunt politistii si jandarmii sibieni, cei care au vecini pesti si case de tolerante (cu prostituate etc), si nu raporteaza autoritatilor!
Astia sunt politistii si jandarmii sibieni: stiu de video chat, prostitutie, alte minuni, sunt vecini cu astfel de bombe sociale, dar nu fac nimic pentru a starpi acest fenomen care a luat amploare in toata tara!

In rest, mita si parvenirea e la ea acasa !!!
Si aia e interventie bah, ca la 1-1 va batea ala pe fiecare in parte! Vai de mama voastra! Dar 9000 ron net -10.000 ron net per subofiter, sunt buni in pandemie! Traiasca pensia speciala de 6000 ron net de la 42 de ani! Ce pregatire de interventie, ce autoaparare, ce proceduri ?
17.06.2021 08:36
Cand citesti comentarii aici, te ia cu groaza.
Sper ca socetatea nu e reflectata de acesti indivizi cu prea putini neuroni pentru a trai o viata sanatoasa.
Naucit
17.06.2021 09:38
De amendat si de fugarit lumea pe strazi, au fost buni!
La asemenea interventii, pentru care sunt platiti regeste (10.000 ron net per luna in pandemie per cap de tablagiu cu scoala 0 barat, fundul clasei, rusinea scolii), isi arata profesionalismul!

Pensie usoara (6000 ron net per luna per tablagiu) din frageda pruncie (40 de ani)!

Si sibiul geme de infractionalitate, scarile de bloc au ajuns puff-uri ca-n germania! Sibiul geme de video chat, prostitutie, trafic de orice etc !!!

Daca avem biroul rutier plin de corupti, de ce n-ar fi toti ? Daca 24 din 25 au luat mita, de ce nu ar lua 100 din 101 ?

O schimbare se impune la Sibiu!
17.06.2021 11:10
nu se poate,in sibiu oras european
condus de iluminatii werner,barna,turcan(und zu von botosani),kovesi,phodor
acesta nu e drumul pas cu pas,ci un impas
politia stie de toate de droguri,trafic de persoane,etc da nu face nimic
ca sint si ei un pic DECIT corupti
17.06.2021 12:12
Dan Barna în Evul Media
Dezvăluire: Cum a fost OBLIGAT un angajat român al Ambasadei Marii Britanii la București să meargă la o paradă gay după 8 ani de PRESIUNI. Mihail Neamțu: A fost o umilință la adresa poporului român
După cum se știe, în România ca și-n multe alte țări ale lumii, în fiecare an are loc parada homosexualilor, în cadrul unui „festival” dedicat acestei orientări sexuale.
Deși în România, activiștii bat monedă pe o presupusă oprimare și discriminare a acestor persoane, ies la iveală detalii care arată că dimpotrivă, situația este pe dos.
„Am cunoscut acum vreo 7-8 ani o persoană care lucra într-o ambasadă: ambasada Marii Britanii. Era o persoană care credea în Dumnezeu, provenea dintr-o familie protestantă. Această persoană a fost supusă 8 ani de zile unei presiuni de a mărșălui la manifestările gay pride din București.
I s-a spus o dată, a zis că-i plecată din oraș. A doua oară, a zis că are o obligație de familie. A treia oară și-a luat concediu. Și tot așa. După ani de zile, mi-a zis: „Mihai, n-am mai putut să zic trebuia să merg, era un ordin de serviciu”. Ca român, ca angajat al ambasadei Marii Britanii, i s-a cerut să meargă la această paradă.
Și am întrebat-o: „ce-ai făcut?”. Am primit mereu în jos, mi-a zis. În țara ta, la 30 de ani de la căderea comunismului, ai privit în jos, pentru că n-ai putut să spui nu. Pentru mine, a fost o umilință a poporului român.
Câți oameni din corporații nu au această presiune, ca să nu-și piardă jobul?”, a întrebat Neamțu în emisiunea „Dan Barna în Evul Media”
17.06.2021 12:49
UAU !!!
Ce comentariu, ce stire, ce uimire !

"Marele" Mihail Neamtu, traseistul politic care ar face orice pentru un post caldut, ce are a sfidat fizica si a calatorit in timp, pseudo-preot care imbracat in haine preotesti fara nici un drept a afirmat: „Iubiți credincioși, vin din viitor" ne povesteste el cum e cu presiunile !!!
Un roman, culmea protestant din Bucuresti unde sunt cam 1 la 1.000.000, a fost "fortat" sa mearga la o parada !
Desi dupa ce chipurile a refuzat de doua ori nu s-a intamplat nimic el a simtit "presiunile" !

Comentariile de la acest articol deja frizeaza ridicolul.
Sunt cativa oameni care bat campii in nestire, fara legatura cu subiectul articolului sau logica si bunul simt.
Internetul ofera oricarui smintit o platforma de raspandire a ideilor care mai de care mai nastrusnice.

Realitatea bate filmul !
super
17.06.2021 15:33
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica