FITS 2024
Tribuna
Măgura Cisnădie îi strică sărbătoarea vicecampioanei Rapid și se salvează în ultima etapă de la barajul pentru menținerea în Liga Florilor
Ovidiu BOICA
1462 vizualizari
Măgura Cisnădie îi strică sărbătoarea vicecampioanei Rapid și se salvează în ultima etapă de la barajul pentru menținerea în Liga Florilor
© Vali MACREA
Echipa din Cisnădie a terminat la egalitate pe terenul giuleștencelor și ocupă locul 9 la finalul sezonului, cu 31 de puncte, unul în plus față de CSM Tg. Jiu.

 

Echipa lui Alexandru Weber și Bogdan Nițu a terminat la egalitate, în această după-masă, meciul disputat pe terenul Rapidului, vicecampioană en-titre. După 60 de minute, tabela a indicat 32-32. Măgura are 31 de puncte după 26 de etape și încheie sezonul pe locul 9, ultimul care asigură reținerea în Liga Florilor.
Și Corona Brașov s-a salvat după ce a câștigat, pe teren propriu, cu 38-34 jocul cu SCM Rm. Vâlcea. CSM Tg. Jiu, în schimb, a pierdut fără drept de apel la Brăila (34-23), urmând să dispute barajul pentru menținerea/promovarea în Liga Florilor cu HC Zalău (locul 12, 23 puncte), Deva și Ploieștiul, ultimele două venite din eșalonul secund.

Elena Roșu a înscris 15 goluri, la fel ca turcoaica Asli Iskit Caliskan, în urmă cu câteva zile, în victoria cu CSM Corona. Interul Măgurii a marcat toate golurile din acțiune.
Valentina Bardac și Asli Iskit Caliskan au urmat-o pe Roșu, cu câte 4 reușite, restul golurilor fiind înscrise de Emilia Galinska (3), Gabriela Moldoveanu, Miuna Jlezi și Alexandra Ilie (câte două). 

Vineri, CSM Bucureşti a dispus în faţa propriilor fani de SCM Craiova, scor 36-22, iar cu 73 de puncte, lider al clasamentului, a câştigat al șaptelea titlu naţional.
Vicecampioană este Rapid (64 puncte), iar medalia de bronz revine formaţiei Gloria Bistriţa (60).  
Cele trei formaţii au evoluat şi în cupele europene: CSM Bucureşti până în sferturile Ligii Campionilor, Rapid Bucureşti până în faza grupelor, iar Gloria Bistriţa – finalistă în premieră a European League.
Vom reveni cu  amănunte! 

 

comentarii
1 comentarii

Sa se autosesizeze Parchetul sa ancheteze meciurile brasov - valcea si rapid - cisnadie. Si cel de la baia mare a fost blocat, dar acolo... e cat de cat normal rezultatul.
parchetul
18.05.2024 20:07
Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica