Tribuna
PNL
Un bărbat de la Azilul din Mediaș, confirmat cu noul COVID-19, s-a spânzurat la Spitalul din Sibiu. Poliția a deschis dosar penal
Un bărbat de la Azilul din Mediaș, confirmat cu noul COVID-19, s-a spânzurat la Spitalul din Sibiu. Poliția a deschis dosar penal

Un bărbat de 76 de ani, internat la Spitalul Județean Sibiu, infectat cu noul coronavirus, a fost găsit spânzurat în baia din Secția de Boli Infecțioase. Poliția a deschis un dosar penal.

Bărbatul, originar din județul Mehedinți, fusese internat dintr-un centru pentru vârstnici, din Mediaș.

Potrivit unui comunicat transmis de Poliția Sibiu, bărbatul a fost găsit mort luni dimineața.

„În fapt, la data de 11 mai, în jurul orei 04.20, un cadru medical a sesizat telefonic Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că un pacient a fost găsit decedat în interiorul unui grup sanitar. Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului, însoțită de un medic legist, a constatat decesul”, a anunțat Poliția.

Oamenii legii au făcut cercetări și au ajuns la concluzia că nu există suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei infracțiuni cu violență.

Potrivit unor surse, bărbatul era într-un centru pentru vârstnici din Mediaș și a ajuns la Spitalul Județean Sibiu după ce a fost testat pozitiv cu noul Covid-19.

La Azilul din Mediaș a fost deschisă o anchetă epidemiologică și toți beneficiarii și personalul medical. Până luni, în afară de bărbatul din Mehedinți nu a fost depistată altă persoană infectată.






comentarii
2 comentarii

Pacatele lui... de ce i-o fi fost asa de frica de boala...?
11.05.2020 12:37
pai o votat cu tractoristul velea i mehedinti
sau cu ibolya(veorica in lb maghiara)la prezidentiale
oricum de morti numai de bine
adi3
11.05.2020 13:04
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica