Tribuna
PNL
Fabrică nouă la Șura Mică:
Adrian Bibu: „Principalele atuuri ale județului nostru: aeroportul recent modernizat, conexiunea la autostradă și infrastructura de drumuri județene”
ADVERTORIAL
2603 vizualizari
Adrian Bibu: „Principalele atuuri ale județului nostru: aeroportul recent modernizat, conexiunea la autostradă și infrastructura de drumuri județene”

 

O nouă investiție a fost inaugurată la Șura Mică, unde grupul elvețian CEDES a deschis o fabrică de 2.000 mp în care se produc senzori industriali.

Prezent la eveniment, Adrian Bibu, administratorul public al județului a declarat: „Investitorii elvețieni au ales județul Sibiu pentru a treia fabrică a grupului, după ce au analizat mai multe locații din Europa, între principalele atuuri ale județului nostru aflându-se aeroportul recent modernizat, conexiunea la autostradă, precum și infrastructura de drumuri județene, reabilitată în mare parte”.

La evenimentul de prezentare a investiției, din partea conducerii grupului elvețian au fost prezenți ⁠Patrick Bass – CEO, ⁠Christian-Erik Thöny – președinte al consiliului de conducere și Tudor Avram - Managing Director CEDES Hermannstadt, cel care va conduce noua fabrică de la Șura Mică.

„În urmă cu doi ani de zile, delegația grupului CEDES a fost în vizită la Consiliul Judetean Sibiu pentru a solicita sprijin în identificarea locației și potențialului de business al județului nostru, iar faptul că astăzi, la Șura Mică, funcționează deja o nouă fabrică, demonstrează că întâlnirea a fost una de bun augur”, a mai declarat Adrian Bibu.

Investiția a fost demarată cu sprijinul și coordonarea companiei Optimagrup Investment, companie locală specializată în atragerea de investiții străine în județul nostru.

 







comentarii
4 comentarii

daca investitorii ar fi luat in calcul si calitatea administratiei locale... ar fi fugit de aici mancand pamantul!
T.
15.04.2024 15:52
Eu am crezut ca romanasii au investit si au facut fabrica -- darrrrrr- rahatii astia numai de gargare si mandrie pentru ce fac altii -- mai magarilor faceti voi ceva apoi sa va mandriti-- ati dat din pamantul arabil la straini?? bine ati facut fiindca doar buruieni cresc acolo voi nici sape nu stiti sa operati--
15.04.2024 19:42
Politrucul asta si mamica lui adoptiva (Campean), se plimba ca nea Nicu si Lenuta pe la inaugurari care NU II PRVESC SI NU PENTRU CARE NU AU NICIUN MERIT. Care aeroport? Ala pentru a carui receptie, trebuie sa o dregeti cumva cu radarele alea luate pe dedicatie? Ca deh, omiteti faptul ca nu este functional inca! Adevarata ciuma rosie: amantlacul PNL-PSD!
Bogdanel
16.04.2024 16:37
Cine este domnul Bibu si cu ce se lauda? Ce realizari are? Despre ce vorbeste? Sa isi revina putin la realitate, nu are nicio sansa la Primarie! Sper sa iasa din peisaj cat mai repede impreuna cu prietena lui, madam Campean!
Fara Bibu si Campean
16.04.2024 22:30
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica