Tribuna
PNL
Cum atinge cazul Caracal, Sibiul: Un bărbat a încercat să răpească o fată de 7 ani, de pe strada Lungă
Cum atinge cazul Caracal, Sibiul: Un bărbat a încercat să răpească o fată de 7 ani, de pe strada Lungă
© Shutterstock

În plin scandal privind cazul de Caracal, un bărbat de 67 de ani, din Sibiu, a încercat să răpească o fată de 7 ani, de pe stradă din oraș. Acesta a fost oprit de oameni, care au anunțat imediat Poliția.

„În timp ce se deplasa pe strada Lungă din municipiul Sibiu, bărbatul ar fi avut un comportament neobișnuit față de o minoră în vârstă de 7 ani, mângâind-o în zona capului și a feței, apoi ar fi încercat să o determine pe aceasta să plece cu el, moment în care, auzind refuzul minorei și amenințările bărbatului, mai multe persoane au intervenit, conflictul degenerând în agresiuni fizice între bărbatul în cauză și martori”, au transmis reprezentanții Poliției Sibiu.

Surse judiciare au declarat că în momentul în care bărbatul a agresat-o pe copilă, aceasta aștepta, împreună cu sora ei, să vină mama de la cumpărături.

Polițiștii l-au reținut, marți, pe bărbat, pentru 24 de ore și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. (L. B.)






comentarii
8 comentarii

Reintroducerea pedepsei cu moartea pentru crimă, viol, pedofilie,este o pedeapsă mult prea uşoară pentru cei care au săvârşit asemenea fapte.
femeie,mam?,bunic?
30.07.2019 16:59
Pedeapsa cu moartea daca ar exista in codul penal ar reduce numarul crimelor in mod substantial .
Sorin
30.07.2019 17:35
Ce se intampla cu sexagenarii acestia de sunt asa de activi? Caracalianul, 66 de ani, sibianul, 67 de ani. Au mancat prea multe legume? Cand eram eu copil, ne uitam la un nene in varsta ca la un bunic, aveam incredere in el... Acum trebuie sa inveti copiii dsa se fereasca de bunici ca de lupul cel rau...
@@@
30.07.2019 17:39
Cum il cheama pe nebun? Sa ne putem feri de el.
Jonny
30.07.2019 19:52
Ar trebuii facuta o lista de la politie, cu nebunii astia si publicata pe net...facebook.
Jonny
30.07.2019 19:54
Pedeapsa cu moartea a fost scoasa de calaii lui ceausescu ca sa previna sa fie si ei impuscati-- O mare vina au si bisericile -toate denominatiunile -- spun ca Dumnezeu e dragoste dar uita ca e si un foc mistuitor-- si din aceasta cauza Dumnezeu pedepseste Romania -- astazi Romania e sub blestem -- poporul fura ,inseala, minte , injura pe Dumnezeu la fiecare trei cuvinte-- si asta incepind cu cei sus pusi in conducere-- pacat de asa tara minunata condusa de cimpanzei
mike--pentru @toma
30.07.2019 20:18
Iar Poliția stă mereu în birouri în loc să fie pe stradă, ca să prevină infracțiunile. Nu vezi deloc polițiști pe stradă. Au interzis probabil să patruleze pe străzi.
Comisarul Maigret
30.07.2019 21:46
Nu a fost retinut pt 30 de zile.S-ar fi descurajat astfel de fapte.A fost pus in libertate. Ce aiurea!
Ioan
31.07.2019 14:46
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica