Tribuna
PNL
Alegerea de AUR pentru primăria comunei Cristian. O echipă de AUR la Consiliul local pentru oameni, viitor şi progres!
ADVERTORIAL
1294 vizualizari
Alegerea de AUR pentru primăria comunei Cristian. O echipă de AUR la Consiliul local pentru oameni, viitor şi progres!
Sebastian Suciu şi Gligor Ioan - Petre

Mă numesc Gligor Ioan-Petre, am 34 ani, m-am născut și locuiesc în comuna Cristian, sunt absolvent al Facultății de Silvicultură și Exploatări forestiere din Braşov, cu masterat în Silvicultură șă în domeniul Marketing și comunicarea în afaceri, de profesie sunt inginer silvic cu o experiență de peste 10 ani în silvicultură, sunt un om simplu, căsătorit și tată a două fete.
Le propun cristerenilor, tineri, vârstnici, părinți, antreprenori, lucrători în industrie, profesori, medici, asistenți,etc., tuturor, o comună care sa devină recunoscută pe plan județean și naţional pentru calitatea vieții.
Propun un Cristian cu un model clar și ambițios de dezvoltare economică, tehnologica, cu o educație excelenta pentru toate vârstele, cu o cultură peste media de așteptări.
Îmi propun să fac o campanie cinstită, optimistă și cu o stare de spirit pozitivă care să îi facă pe locuitorii comunei noastre să creadă în ei și să își dea seama că a sosit momentul pentru o schimbare în aceasta comună, schimbarea de atitudine și de gândire.
Sunt conștient de faptul că am un drum anevoios de parcurs, sunt înarmat cu putere de muncă și încrezător în reușită.
Împreună formăm o echipă de oameni tineri, energici, dornici de noi provocări şi de o schimbare reală în comunitatea noastra, orientaţi către nevoile cetăţenilor, cu putere de muncă și încrezători în reuşită.
Vă invit să-mi fiţi alături pentru a obține funcția de PRIMAR al comunei Cristian, şi alături de echipa mea de AUR la Consiliul Local Cristian!
Sfintele Sărbători de Paşti să vă aducă linişte în suflet, bucurie, sănătate şi fericire! Hristos a Înviat!







comentarii
8 comentarii

Succes!
25.04.2024 21:35
Bun mesaj
Eu m-am saturat de veninul din discursurile politice. Cei pe care nu-i mai vreau in functii au facut atatea rele incat ajunge o enumerare rece a lor, fara inflorituri. Sau pur si simplu sa zici ce vrei sa faci si lumea o sa vada cat e de diferit de ce fac cei de acum sau de ce vor sa faca altii.
25.04.2024 21:57
Nuuuu
26.04.2024 15:38
Doar asistatii sociali adica cei cu pielea maronie sau chiar albi dar cu inmi brunete spun -nuuuu- adica niste infecti care nu vad din cauza urii ce o au in inima lor -ghilotina pe ei viva AUR!!!!!!!!!!!!!!!!
26.04.2024 20:07
Doamne ferește-ne de acești rusofili neasumați !
Ieșiți masiv la vot oameni buni și votați orice alt partid, sau alianță electorală, în afară de AUR, FDGR și Partidul Comasat Român! Doamne, dă mintea românului cea de pe urmă!
cititor
27.04.2024 14:39
Adica USR-ul tau? Fugi de aici, pacaliciule. Votam cu cei care iubesc tara asta nu cu cei care au distrus-o.
@ cititor
27.04.2024 15:13
Haideți Forța AUR și SOS !
27.04.2024 17:06
SOS e cu PSD fratica :)))
Serviciile stiu de ce!
27.04.2024 20:33
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica