FITS 2024
Tribuna
Șelimbărul renunță la Deac și vârful de atac Alexandru Pop. Clauze activate pentru Tudor Călin și Palmeș. ”Călăreții roșii” îl vor achiziționa definitiv pe internaționalul U19 Alexandru Roșca
Ovidiu BOICA
687 vizualizari
Șelimbărul renunță la Deac și vârful de atac Alexandru Pop. Clauze activate pentru Tudor Călin și Palmeș. ”Călăreții roșii” îl vor achiziționa definitiv pe internaționalul U19 Alexandru Roșca
Gabriel Deac © Vali MACREA
În așteptarea momentului în care va fi anunțat noul antrenor al ”călăreților roșii”, oficialii clubului din Șelimbăr au început să lucreze la conturarea lotului pentru sezonul viitor. Mijlocașul Deac și Alexandru Pop, doi jucători aduși în iarnă de Claudiu Niculescu, cel care mai lucrase cu ei, nu vor mai rămâne și la anul, iar lui RaulRotund îi expiră împrumutul. În schimb, în lotul pentru viitoarea ediție de campionat s-ar putea regăsi portarul Alexandru Roșca, Raul Palmeș și Tudor Călin, jucători care au confirmat în sezonul recent încheiat.

 

Nici nu s-a încheiat bine sezonul 2023/2024 al Ligii 2 că oficialii Șelimbărului, echipă care s-a clasat la final pe podium, lucrează deja la conturarea lotului pentru ediția viitoare de campionat. Cei din staff-ul administrativ al ”călăreților roșii” au activat opțiunea automată de prelungire cu încă un an a înțelegerilor cu doi jucători care au dus greul, anul trecut competițional, iar celor aflați la final de contract li s-a propus prelungirea.

.Tudor Călin
Tudor Călin © Vali MACREA

”În cazul lui Tudor Călin și a lui Palmeș, am activat deja opțiunea pentru a le prelungi contractele cu încă un an. Sunt doi jucători care s-au ridicat la nivelul așteptărilor în acest sezon foarte bun făcut de echipa noastră. Pe ei îi veți vedea și la anul în tricourile alb cu roșu”, spune directorul CSC 1599 Șelimbăr, Cornel Stănilă.

.Raul Palmeș
Raul Palmeș © Vali MACREA

Oficialul ”călăreților roșii” susține că va încerca să îl păstreze în lot și pe Alexandru Roșca, portarul care s-a aflat între buturi la 28 din cele 29 de partide. Roșca a fost împrumutat până în această vară de la UTA Arad și Șelimbărul îi va activa opțiunea de transfer definitiv din acordul cu ”Bătrâna Doamnă”, astfel că va deveni definitiv jucătorul grupării sibiene.

 

Florinel Mitrea ezită, Rotund e la finalul împrumutului

 

Golgeterul echipei în sezonul trecut, Raul Rotund, a venit la Șelimbăr sub formă de împrumut de la Universitatea Cluj și a anunțat conducerea clubului ca își caută o nouă destinație.

.Raul Rotund
Raul Rotund © Vali MACREA

Șelimbărenii le-au pus pe masă altor trei jucători care sunt la final de contract noi înțelegeri, iar în momentul de față așteaptă un răspuns în special din partea titularului postului de fundaș stânga, Florinel Mitrea.

.Florinel Mitrea (dreapta)
Florinel Mitrea (dreapta) © Vali MACREA

Nu în ultimul rând, și ghanezului Emanuel Baba Ayine îi expiră împrumutul de la FC Hermannstadt. Mijlocașul este dorit și în continuare la Șelimbăr și rămâne de văzut ce planuri are cu el antrenorul echipei d epe ”Municipal”, Marius Măldărășanu.

 

Renunță la Deac și Pop

 

În schimb, doi dintre jucătorii sosițți în iarnă, Gabriel Deac și Alexandru Darius Pop, nu au convins și li s-a pus în vedere că sunt liberi să-și caute echipă. Cei doi veniseră la recomandarea antrenorului Claudiu Niculescu, cel care mai lucrase cu ei la Concordia Chiajna.

.Alexandru Darius Pop
Alexandru Darius Pop © Vali MACREA

În vârstă de 29 de ani, Deac venise la Șelimbăr de la Liga 3, ultima dată evoluând pentru Gloria Bistrița-Năsăud, în seria din care a făcut parte și ACS Mediaș. El a fost folosit în 10 meciuri, înscriind un singur gol, unicul al echipei sale în înfrângerea de la Cisnădie cu campioana Ligii 2, Unirea Slobozia (2-1).

Alexandru Pop (30 ani) a evoluat în 12 meciuri pentru CSC 1599, însă deși evoluează pe cel mai avansat post din echipă, n-a reușit să înscrie niciun gol.

 

Scaunul de antrenor principal mai așteaptă

 

Oficialii grupării din Șelimbăr nu au luat încă nicio decizie în privința antrenorului principal. În continuare, celor din staff-ul administrativ al ”călăreților roșii” le sunt propuși antrenori care, în ultimii ani, au pregătit formații din primele două eșaloane, dar pentru moment n-a fost luată nicio decizie în acest sens.

Printre cei care ar putea-o pregăti de CSC Șelimbăr în sezonul viitor se numără Mihai Teja, Erik Lincar, Bruno Vienescu, Marius Baciu sau Alexandru Pelici, însă n-ar fi de mirare ca alesul să fie altul decât cei amintiți.

”Nu ne grăbim, așa cum am mai spus-o, căutăm un anumit profil de antrenor. Cântărim bine, pentru a face alegerea cea mai bună. Nu cred că veți avea vreun nume ca înlocuitor până la începutul lunii viitoare. Reunirea e programată pe 17 iunie, așa că este suficient timp”, a mai spus Stănilă.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica