Tribuna
Accident cu cinci victime pe Autostrada A 1, în zona Săliște, între o mașină și un utilaj de deszăpezire. Trei bărbați din Bacău au murit
Accident cu cinci victime pe Autostrada A 1, în zona Săliște, între o mașină și un utilaj de deszăpezire. Trei bărbați din Bacău au murit

Trei persoane au murit și două au fost rănite grav, luni, după ce o mașină a intrat într-un utilaj de deszăpezire, pe autostrada A1 Sibiu – Orăștie, în zona Săliște.

Potrivit Poliției din Sibiu, accidentul s-a produs pe A1, în Săliște, pe sensul Deva - Sibiu.

În autoturism se aflau cinci bărbați. Persoanele decedate sunt toate din județul Bacău. Șoferul avea 63 de ani, iar ceilalți doi bărbați decedați aveau 40, respectiv 57 de ani.

La spital au fost transportați doi tineri în vârstă de 17 ani, din județul Bacău și altul de 20 de ani, din județul Vaslui. Amândoi au traumatisme multiple.

„Este un context tragic în care atragem atenția conducătorilor auto să circule prudent, să reducă viteza de deplasare în condiții de ninsoare, carosabil umed sau acoperit cu mâzgă ori polei și să mărească distanța de siguranță între autovehicule. La fel de important este ca șoferii să nu conducă obosiți și nici sub influența alcoolului, manifestând atenție sporită la eventualele blocaje în trafic sau la prezența utilajelor de deszăpezire”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul. (L. B.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia