Tribuna
PNL
Opruț: ”Am avut o atitudine pozitivă. Mă bucur c-am arătat atitudine și am trecut peste acea eliminare”
Ovidiu BOICA
429 vizualizari
Opruț: ”Am avut o atitudine pozitivă. Mă bucur c-am arătat atitudine și am trecut peste acea eliminare”
© Vali MACREA

 

Raul Opruț, fundașul stânga al lui Hermannstadt, a declarat, la flash-interviurile de după meciul de vineri seara, că sibienii sunt bucuroși pentru punctul obținut în minutele de prelungire. Internaționalul român era de părere că ”alb-roșii” au arătat o atitudine pozitivă, reușind să treacă peste aliminarea lui Alessandro Murgia de la jumătatea primei reprize.

”Suntem fericiți că am dat gol în ultimele minute pentru că de multe ori am luat gol în ultimele minute. A fost un joc greu, am muncit mult, am avut o atitudine pozitivă pâîn ultimul minut și am reușit să obținem un punct.

Am încercat să avem atitudine, am încercat să jucăm atât cât ne-au permis cei de la Botoșani. Am încercat să depunem efort, până la urmă asta era important, pentru că eram cu un om în minus. Cum am mai spus, ne bucurăm că am reușit să obținem un punct. Din păcate, nu ne așteptam să începem așa, după 25 de minute să fim în inferioritate, dar mă bucur c-am arătat atitudine și am trecut peste acea eliminare”, a spus Opruț la DigiSport.

Fundașul n-a dorit să se pronunțe dacă eliminarea lui Murgia a fost corectă, sau nu: ”Am fost acolo, pot fi subiectiv. N-am văzut reluările. Părea c-a fost intensitate. El (n.a. Murgia) mi-a spus că nu s-a dus cu piciorul sus sau nu l-a atins deasupra tibiei sau pe genunchi. Dar, da, părea să fie intensitate. Acuma, trebuie să văd reluările, dar nu vreau să comentez eu acest cartonaș roșu”.

Opruț consideră că punctul obținut în prelugirile meciului cu FC Botoșani le asigură sibienilor un moral bun după ce aceștia au pierdut calificarea în semifinalele Cupei României cu un gol încasat în minutul 90+3 al jocului cu ”U” Cluj, iar la o jumătate de săptămână distanță au fost egalați, de data asta pe ”Municipal”, în minutul 90+7, într-un joc din play-out-ul Superligii.

”Suntem o echipă de moral. Depinde de rezultate. Cu siguranță ne va ajuta (n.a. punctul obținut în prelungiri cu Botoșaniul) pentru că atunci, în decurs de 4 zile, am pierdut o calificare în Cupă și două puncte acasă, în ultimele minute. Eram puțin așa, dezamăgiți, dar iată că s-a întors, până la urmă, că așa e roata, până la urmă se întoarce și sperăm să o ținem tot așa și să ne luptăm acolo, sus, la locul unu din play-out”, a adăugat Opruț.

Altfel, Opruț a salutat reușita din prelungiri a lui Cristi Neguț: ”Execuție foarte frumoasă! Ne bucurăm pentru el, pentru că a intrat bine în meci, s-a văzut că are plăcere de a juca fotbal și ne bucurăm atât pentru el, cât și pentru noi, pentru că am reușit să obținem un punct”.

 

 






comentarii
1 comentarii

Oare Oprut n-are otita? In repriza a 2 a a fost jalon pe partea lui.
me
20.04.2024 15:15
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica