FITS 2024
Tribuna
Sâmbătă, la Baza Sportivă Eco Sport Dome din Sibiu, ”Cupa Expert Energy” la Beach Volley
Ovidiu BOICA
603 vizualizari
Sâmbătă, la Baza Sportivă Eco Sport Dome din Sibiu, ”Cupa Expert Energy” la Beach Volley
Evenimentul din acest weekend va reuni 14 echipe alcătuite de sportivii U15 și U17 din cadrul clubului ACS Champions precum și participantele de la For Fun.

 

Baza Sportivă Eco Sport Dome va găzdui, sâmbătă, 18 mai, o competiție așteptată cu mult entuziasm de cei din comunitatea Champions, ”Cupa Expert Energy” la Beach Volley. Evenimentul va reuni la start 14 echipe alcătuite din tinerele sportive de la grupele de U17 și U15 ale clubului sibian ACS Champions, alături de participantele de la grupele de For Fun.

La eveniment va fi prezentă inclusiv Cătălina Vasilescu, vicecampioana națională U15, precum și componentele echipei situate pe locul al cincilea la nivel național, Bianca Văcar și Sonia Rusu.

.

Este o oportunitate minunată pentru părinți să se implice activ, să se distreze și să petreacă timp de calitate alături de familie și de prieteni, într-un cadru sportiv”, susține Cosmin Albu, organizatorul evenimentului.

”Cupa Expert Energy” nu este doar o competiție acerbă între talentatele voleibaliste ale clubului sibian.Organizatorii promit multă distracție și voie bună, inclusiv o competiție paralelă dedicată părinților sportivelor.

Acest eveniment nu este doar despre competiție, ci și despre promovarea unui stil de viață activ și sănătos în rândul tinerelor noastre”, spune Sabin Sopa, președintele ACS Champions.

Pe lângă volei, participanții se vor putea bucura și de alte activități, inclusiv mâncare delicioasă și muzică, transformând acest eveniment într-o adevărată sărbătoare a sportului și a stării de bine.

”Prin «Cupa Expert Energy» la Beach Volley, dorim să consolidăm comunitatea Champions și să oferim un exemplu pozitiv pentru întreaga comunitate locală”, susține Cosmin Albu, managerul Expert Energy.

.

Concursurile de volei pe plajă sunt cunoscute pentru dinamica și spectacolul lor, iar adăugarea unui turneu pentru părinți aduce un plus de originalitate și umor.

Vrem să creăm un mediu în care fiecare să se simtă binevenit și să plece cu zâmbetul pe buze”, adaugă organizatorii ”Cupei Expert Energy”.

Programul Competiției va putea fi consultat pe pagina de facebook a Expert Energy sau a ACS Champions.

 

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica