Tribuna
PNL
Serviciul financiar și analitic FoxyCredit a fost lansat în România
Serviciul financiar și analitic FoxyCredit a fost lansat în România

În iulie 2020, a devenit cunoscut faptul că serviciul financiar și analitic FoxyCredit a fost lansat pe piața creditelor din România. Conform libertatea.ro, site-ul FoxyCredit România a fost vizitat de 200 de clienți unici în prima lună de operare.


 

Scopul lor principal este de a studia condițiile de creditare ale IFN-urilor. În acest moment, pot fi citite recenzii ale unor companii precum Smile Credit, Ferratum, Creditfix și ai altor creditori populari.

Românii remarcă comoditatea utilizării acestui serviciu. În primul rând, serviciul este absolut gratuit - nu trebuie să vă înregistrați și să vă verificați contul după numărul de telefon. În al doilea rând, împrumuturile sunt clasificate după diferite criterii, de la rata dobânzii până la suma disponibilă pentru creditare. În al treilea rând, persoana care dorește să împrumute bani nu trebuie să caute în mod independent o bancă sau un serviciu IFN. Pentru a accesa aceste serviciu trebuie doar să apăsați pe butonul „Obțineți un împrumut”.

 

 

Informații despre Companie

 

https://foxycredit.com/ este un serviciu care vă ajută să selectați împrumuturi online în condițiile cele mai favorabile. Pentru a realiza acest lucru, compania analizează piețele financiare și le oferă consumatorilor informații actualizate și fiabile despre creditori.

FoxyCredit a fost fondată în 2018. Primul site foxycredit.com a fost lansat în Suedia. Cu toate acestea, între timp, aria de operare a companiei s-a extins în mod semnificativ. Serviciul a fost lansat și în Ucraina, Norvegia, Danemarca, Finlanda și Polonia.

Astăzi compania s-a dezvoltat și și se bucură de numeroase reușite în sfera sa de activitate. Dispune de peste 24 de angajați. Analiștii și specialiștii în finanțe analizează activitatea a peste 200 de bănci și organizații de microfinanțare. 

 

 

Situația de pe piața creditelor din România

 

Foxycredit nu și-a început activitatea din România fără o analiză amănunțită a pieței. Conform libertatea.ro, în acest moment se discută despre o situație extrem de instabilă pe piața creditelor din cauza infecției cu coronavirus. Multe companii au fost obligate să închidă sau să își modifice condițiile de creditare.

Serviciul permite consumatorilor de produse de credit să urmărească situația actuală și să fie informați în legătură cu ultimele evoluții. Informațiile de pe site sunt actualizate în mod constant. (P)

Sursă






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica