FITS 2024
Tribuna
Clubul Copiilor Avrig organizează un nou concurs de talente
Clubul Copiilor Avrig organizează un nou concurs de talente

„Micul artist” este tema ediției din acest an a Concursului județean „Jocurile copilăriei”, organizat de Clubul Copiilor Avrig (structură a Palatului Copiilor Sibiu), în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Sibiu.

Concursul, destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 19 ani, ce învață la instituțiile de învățământ ale județului, are ca scop principal lărgirea și diversificarea gamei activităților extrașcolare, de organizare și petrecere a timpului liber cât mai plăcut, util, instructiv, educativ și distractiv.

Pentru participarea la concurs, copiii trebuie să trimită organizatorilor un scurt clip video în care vor prezenta o secvență de dans (modern, contemporan popular etc), un fragment de teatru, recitarea unei poezii sau interpretarea unui cântec (vocal sau instrumental) sau alt material în care să fie evidențiate calitățile de artist ale protagonistului. Lucrările trimise spre jurizare trebuie să fie originale și să nu mai fi fost premiate la alte concursuri județene, regionale sau naționale.

Videoclipurile, alături de fișele de înscriere, pot fi trimise organizatorilor concursului prin email, la adresa clubulcopiiloravrig@gmail.com, termenul limită fiind 28 mai 2024.

Ședința tehnică și jurizarea clipurilor înscrise în concurs se vor desfășura marți, 30 mai 2024, iar rezultatele vor fi comunicate ulterior de organizatori. Fiecare copil participant la concurs va primi diplomă de participare. Concursul județean „Jocurile copilăriei” se află la ediția a IX-a.

D.F.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica