Tribuna
PNL
Ministrul Afacerilor Externe i-a transmis un mesaj de condoleanţe ambasadorului Cristian Istrate

Ministrul afacerilor externe, Titus Corlăţean, a transmis în numele său şi al Ministerului Afacerilor Externe, un mesaj de condoleanţe ambasadorului României pe lângă organizaţiile internaţionale de la Viena, Cristian Istrate, pentru pierderea suferită ca urmare a decesului fiului acestuia, în accidentul rutier care a avut loc duminică, pe DN 1, în judeţul Sibiu.
„Am primit cu profundă tristeţe vestea trecerii la cele veşnice a fiului colegului nostru, ambasadorul Cristian Istrate, ca urmare a unui teribil accident de circulaţie. Doresc să îi transmit sincere condoleanţe şi întreaga mea compasiune, precum şi a tuturor colegilor din cadrul Ministerului Afacerilor Externe. Îi suntem alături în aceste momente atât de dificile pentru familia sa şi dorim însănătoşire grabnică membrilor familiei afectaţi de accident. Sperăm să treacă cât mai repede peste această grea încercare” a transmis ministrul Titus Corlăţean.





comentarii
2 comentarii

stop masinilor TIR in weekend !
wtf
15.07.2013 16:05
Domnilor politicieni,,,,inainte sa trimiteti SINCERE CONDOLEANTE AR TREBUI SA VA GANDITI ,FOARTE SERIOS SA BAGATI BANII IN INFRASTRUCTURA SI NU IN PROPRIILE BUZUNARE;;;ACESTEA sunt consecintele CORUPTIEI;;;se moare la greu in Romania ptr ca voi,bagati toate fondurile europene in propriile buzunare,maine va mai muri ina unul si inca unul pana intr-o zi zi cand va sari in lada si BASESCU si poate atunci,,,vi se vor deschide intr-un final OCHII.
Dumnezeu sa il aiba in paza in lumea celor buni,pe acest COPIL,sa isi doarma in liniste somnul de veci,intr-o alta lume mai buna,sincere condoleante familiei indurerate.
Mayer
15.07.2013 21:29
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica