Tribuna
PNL
MESAJUL PRIMARULUI ASTRID FODOR CU OCAZIA CRĂCIUNULUI ȘI ANULUI NOU
MESAJUL PRIMARULUI ASTRID FODOR CU OCAZIA CRĂCIUNULUI ȘI ANULUI NOU

“Crăciunul ne găsește după un an greu, plin de încercări și teamă pentru sănătatea noastră și a celor dragi. De această dată nu ne vom întâlni cu familia extinsă și nici cu prietenii pentru a ne bucura de această mare sărbătoare, ci vom rămâne în familia restrânsă, fiind responsabili și având astfel grijă unii de ceilalți. Chiar și în aceste vremuri dificile, Crăciunul va sosi cu liniștea timpului petrecut în familie, cu bucuria acestei sărbători luminate și mai ales cu speranța că, în curând, ne vom putea întoarce la normalitatea vieții de zi cu zi.


Urez sibienilor ca aceste sărbători să le aducă liniște și bucurie în casă, și multă sănătate. Pentru Anul Nou le doresc tuturor vești și vremuri mai bune, împliniri și puterea de a trece peste încercările dificile.”






comentarii
2 comentarii

Doamna PRIMAR,acum cand te-am votat pentru al doilea mandat, ar trebui sa reduci impozitele cu cel putin 30% datorita PANDEMIEI .Multi si-au pierdut serviiciile,o duc greu, de batrani nu mai vorbesc(cei peste 70 ani),iar in anul 2021 se poate face o exceptie.Va multumim pentru URARILE de CRACIUN, dar acestea nu ne incalzesc ,cand inca samtem intr-un razboi cu virusul si oricand putem sa fim prada acestuia .
xxx
24.12.2020 19:33
Doamna primar, sa va dea Dumnezeu intelepciunea sa nu mariti tarifele pentru salubritate! Nu mi se pare normal ca o persoana care locuieste intr-o garsoniera sa plateasca 430 pe an taxa pt. salubritate.
Consilierii judeca sau se gandesc doar la clientela politica si la buzunarul lor...
Puteti sa aratati cat plateste salubritate un cetatean din Brasov sau din Targu-Mures?
27.12.2020 13:17
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica