Tribuna
PNL
Liga a IV-a Sibiu, cu 5 echipe la start. Campionatul debutează sâmbătă, 17 aprilie, și trebuie încheiat până în 8 mai! FC Inter și FC Avrig, printre participante
b.o.n.
2776 vizualizari
Liga a IV-a Sibiu, cu 5 echipe la start. Campionatul debutează sâmbătă, 17 aprilie, și trebuie încheiat până în 8 mai! FC Inter și FC Avrig, printre participante

Echipele care și-au manifestat intenția de a participa la ediția 2020/2021 a Ligii a IV-a Sibiu au avut termen pentru a se înscrie până ieri dimineață, la ora 11:00. Cinci echipe vor participa la acest sezon atipic al primului eșalon județean, la finalul căreia se va stabili echipa care va disputa barajul pentru promovarea în Liga 3. Acestea sunt FC Avrig, FC Quantic, FC Inter, FC Interstar și Alma Sibiu.

Țintarul va fi stabilit în cursul zilei de astăzi, iar cele cinci echipe își pot complete locurile până joi, 17 aprilie, două zile mai târziu fiind programată déjà prima etapă.

Cele 5 echipe au puțin timp la dispoziție și probabilș se va juca sâmbătă – miercuri – sâmbătă pentru că noua campioană județeană trebuie declarată cel mai târziu pe 8 mai.






comentarii
3 comentarii

Interstar si Alma se retrag mâine.
Asa ca poate rămân doar trei. Adio liga 4 in acest caz.
Unu
12.04.2021 18:31
De ce ai scris in articol FC Inter daca e FC Inter Stars 2020 ? Birt nu are numele si palmaresul deci cel putin momentan e doar o clona nereusita. Si oricum daca il obtine nu vom mai putea juca cu numele asta, Inter Sibiu, ca pe vremuri. Si Juventus Bucuresti a trebuit sa isi schimbe numele si sigla, somati fiind de adevaratul Juventus. Deci, garantat nu o sa vedem Inter Sibiu in prima liga.
William Arpagic
13.04.2021 03:04
Pentru buna informare a unor habarnisti formatia din Italia se numeste F.C. Internazionale Milano. Asta daca tot va dati stiutori.
Vivi Dragan
14.04.2021 12:59
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica