Tribuna
PNL
Atletism
"Argint" pentru Elena Hila
Ovidiu BOICA
3740 vizualizari
Atleta sibiancă s-a clasat a doua la Campionatul Naţional de sală, competiţie disputată la Bucureşti, weekendul trecut.
Atleta sibiancă Elena Hila s-a clasat pe locul secund la Campionatele Naţionale de sală, competiţie care s-a desfăşurat, la finele săptămânii trecute, în Capitală. Hila a obţinut medalia de arbint cu o aruncare de 15,75 metri. Pe primul loc s-a clasat constănţeanca Anca Heltne, care a aruncat cu aproape 4 metri mai mult (19,31), în vreme ce podiumul a fost completat de Simona Neaţă (CSU Braşov), cu 13,86 metri.
Elena Hila, care are dublă legitimare, Clubul Sportiv Municipal Sibiu - Clubul Sportiv Municipal Craiova, s-a clasat tot a doua şi în urmă cu o săptămână, tot în Bucureşti, la un Grand Prix de senori şi tineret. La această competiţie, sibianca a aruncat mai bine, 16,52 metri. Pe primul loc s-a clasat tot Anca Heltne, cu 19,54, în vreme ce pe 3 a terminat Anca Popescu (Steaua Bucureşti), cu 13,64 metri.





comentarii
2 comentarii

Bravo tie,Te Pup..ciu.PA.
MARCEL.
17.02.2009 09:30
"campionatul national de sala". nu stiam ca sala e un sport. chiar nu am inteles despre ce e vb pana nu am vazut ca e vb de o aruncare. poate o fi ceva de la atletism. insa cu ce arunca sibianca noastra? ceva ii lipseste articolului. poate putina atentie.
anonim
17.02.2009 10:41
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica