Tribuna
PNL
Mesajul prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, rectorul ULBS, cu ocazia Crăciunului şi Anului Nou
Mesajul prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, rectorul ULBS, cu ocazia Crăciunului şi Anului Nou

Ne apropiem cu sufletele pline de bucurie şi de speranţă de Sfânta Sărbătoare a Naşterii Domnului şi de finalul unui an. Este iarăşi vremea momentelor magice trăite alături de toţi cei dragi, în care să ne bucurăm de linişte şi pace sufletească. Este timpul pentru bilanţuri dar şi pentru noi planuri. Lăsăm în urmă încă un an, dar numai pentru a intra cu gânduri bune şi cu speranţă în cel care urmează.

Crăciunul cu magia lui unică este momentul în care trebuie să ne umplem sufletul şi mintea cu bucuria copiilor şi înţelepciunea bunicilor. Crăciunul este sărbătoarea în care ne alungăm nereuşitele şi ne umplem inimile şi gândurile de linişte şi speranţă. Înconjuraţi de cei dragi ne facem bilanţul şi ne punem dorinţe pe care să ni le îndeplinim în anul următor.

Acum, în prag de Sărbători adresez sincere mulţumiri şi felicitări cadrelor didactice, studenţilor, personalului administrativ şi tuturor colaboratorilor noştri pentru tot efortul pe care l-au depus în 2018 pentru a consolida Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu ca o instituţie de prestigiu pentru comunitate şi recunoscută la nivel naţional şi internaţional.

Să aveţi un an bun, fericire, sănătate, împliniri personale şi profesionale!

Sărbători fericite!

Prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, rectorul Universităţii ”Lucian Blaga” din Sibiu






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica