Tribuna
PNL
800 de kilograme de ciocolată pentru 1.000 de copii, donaţie de la Crucea Roşie
800 de kilograme de ciocolată pentru 1.000 de copii, donaţie de la Crucea Roşie

Crucea Roşie Filiala Sibiu va distribui pe parcursul acestei săptămâni aproximativ 800 de kg de ciocolată primită ca donaţie de la unul dintre prietenii Crucii Roşii.
Voluntarii au făcut pungi cu ciocolată care vor ajunge la peste 1.000 de copii sibieni. Distribuţia se va realiza pe parcursul întregii săptămâni către unităţi de învăţământ unde sunt mulţi copii din familii nevoiaşe precum şi la câteva centre de plasament din judeţ, dar şi la centrele de zi care funcţionează în două parohi sibiene.
Astfel, de ciocolată distribuită de Crucea Roşie Sibiu şi de prezenţa voluntarilor se vor bucura copii Şcolii Gimnaziale nr. 11 din Guşteriţa şi cei ai Şcolii Gimnaziale nr. 10 din Turnişor dar şi copii Şcolii pentru Persoane cu Deficienţe de Auz Sibiu.
Crucea Roşie Sibiu va oferi în dar ciocolată şi copiilor din Centrul de Plasament Guliver, celor din Complexul de Servicii Comunitare Prichindelul şi copiilor Centrului şcolar de Educaţie Incluziva Turnu Roşu.
Voluntarii Crucii Roşii Sibiu vor fi prezenţi şi la copii din Centrul de Zi al Parohiei ”Pogorârea Sfântului Duh” din Valea Aurie şi din cadrul Centrului de Zi al Parohiei ”Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril 1” dar şi la Clubul Micilor Electronişti din Sibiu.

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA