Tribuna
PNL
FC Hermannstadt pierde la Galați cu un gol primit la prima fază a meciului. Sibienii n-au profitat de omul în plus avut aproape o repriză și părăsesc primul loc din play-out
Ovidiu BOICA
849 vizualizari
FC Hermannstadt pierde la Galați cu un gol primit la prima fază a meciului. Sibienii n-au profitat de omul în plus avut aproape o repriză și părăsesc primul loc din play-out
Echipa sibiană a fost învinsă de Oțelul cu 1-0, unicul gol fiind marcat de Francois Yabre în minutul 3. Teles a fost eliminat în minutul 54, dar ”alb-roșii” n-au reușit să profite de omul în plus. FC Hermannstadt rămâne cu 31 de puncte, iar pe 6 mai joacă ultiul meci de-acasă, cu CSM Poli Iași.

 

Sibienii se întorc cu mâna goală de pe malurile Dunării, jucătorii lui Marius Măldărășanu nefiind în stare să profite de omul în plus avut aproape o repriză întreagă. Gălățenii au deschis în debutul jocului și au reușit să gestioneze cu brio situația de criză de după eliminarea directă a lui Teles, din minutul 54.

Yabre a deschis scorul, reluândîn plasă, cu capul, de pe 6 metri, o minge centrată din lovitură liberă de Bodișteanu  ('3).

Sibienilor li s-a refuzat un penalti clar, Zhelev călcându-l pe Paraschiv chiar sub ochii ”centralului” Antonie, dar pesemne că arbitrul îi avea închiși, la fel și cei doi din camera VAR, Colțescu și Vatamanu ('13).

Zivulic a luat ”galben” și nu s-a potolit, așa că Dorinel Munteanu l-a schimbat cu Teles înainte de pauză, ca să nu-și lase echipa în inferioritate, dar cum de ce ți-e frică nu scapi...

Ionuț Stoica a intervenit salvator la Alexandru Pop, poarta fiind goală ('20). La celelalte buturi, primul șut a fost opera lui Jipa, de la distanță, dar Pap n-a avut probleme ('30).

Emoții mai mari au avut tot sibienii, mingea șutată de Bodișteanu din interiorul careului mare fiind deviată de Ionuț Stoica și s-a scurs în afara terenului la o palmă de bară, la colțul lung ('42).

Măldărășanu a făcut trei schimbări la pauză, apelând la Ianis Stoica, Butean și Neguț, iar jocul sibienilor a prins ceva prospețime.

Bejan a încercat o reluare pretențioasă, punctând însă doar la capitolul spectaculozității ('46), la fel și Neguț, care a reluat cu călcâiul, dar nu s-a ales decât cu un nou corner ('48).

Teles l-a făcut KO pe Mino Sota, însângerându-l pe nipon și a fost eliminat direct, însă sibienii n-au profitat de omul în plus ('54).

De-abia în minutul 68 Gabi iancu a trimis cu latul, din unghi, în bară, după un corner al lui Balaure bătut pe colțul lung.

Neguț a fost și el aproape de gol, dar Cisse a respins de pe linia porții la voleul acrobatic al atacantului lui ”Măldă” ('78).

Zhelev a respins în corner mingea reluată de Ianis Stoica, cu capul, din apropiere ('87). Balaure a executat lovitura de la colțul terenului, ca de obicei, dar n-a reușit să-l surprindă pe Pap ('88), iar în prelungiri portarul gălățenilor a reținut la șutul lui Ianis Stoica ('90+1).

FC Hermannstadt rămâne cu 31 de puncte și părăsește fotoliul de lider din play-out. Sibienii joacă din nou în a doua zi de Paști, ultimul meci de pe teren propriu, cu CSM Poli Iași.

 

OȚELUL: Pap - Zhelev, Yabre, Cisse, Gomes - Bodişteanu (R. Tănasă '70), Zivulic (Teles '38), Lameira  (L. Panait '71) - Malle, Pop (Adăcăliţei '58), Maciel (I. Neagu '71). Antrenor: Dorinel Munteanu.

FC HERMANNSTADT: Căbuz - Medina (Butean '46), Bejan, Ionuț Stoica, Opruţ - Balaure, Mino (Dr. Iancu '81), Biceanu (G. Iancu '66), Jipa (Ianis Stoica '46) - Ruben Fonseca (Cr. Neguţ '46), D. Paraschiv. Antrenor: Marius Măldărăşanu.

 

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA