Tribuna
PNL
ACS Mediaș pierde fără drept de apel pe terenul liderului. Echipa lui Ianc e la a cincea înfrângere consecutivă și coboară pe ultimul loc în play-off-ul Seriei 9 a Ligii 3
Ovidiu BOICA
724 vizualizari
ACS Mediaș pierde fără drept de apel pe terenul liderului. Echipa lui Ianc e la a cincea înfrângere consecutivă și coboară pe ultimul loc în play-off-ul Seriei 9 a Ligii 3
© Facebook ACS Mediaș
Echipa din Mediaș face un play-off mult sub prestațiile din prima parte a sezonului și, după a cincea înfrângere consecutivă și a doua la rând cu 4-1, în deplasare, ajunge pe ultimul loc în play-off-ul Seriei 9. Jucătorii lui Mihai Ianc erau la egalitate cu liderul din Bistrița, la pauză, dar în partea a doua a încasat trei goluri. În ultima etapă, ACS Mediaș joacă pe ”8 Mai” din localitatea de pe malurile Târnavei Mari cu CSU Alba Iulia.

 

Echipa din Mediaș face un play-off dezastruos, iar în urma rezultatului din penultima etapă coboară pe ultimul loc (4). Jucătorii lui Mihai Ianc au cedat cu 4-1 la Bistrița, pe terenul uneia dintre echipele care va juca barajul pentru promovarea în Liga 2, după ce, la pauză, erau la egalitate (1-1).

Tabela a fost deblocată în minutul 18, când Carl Davordzie a profitat de o inexactitate în defensiva medieșenilor, l-a driblat pe Fabio Blaga și a trimis în poarta goală.

Cinci minute mai târziu, Szilard Magyari a reușit să egaleze cu un șut din marginea careului mare după o lansare în adâncime din propria jumătate, stabilind scorul primei reprize.

Reduta medieșenilor a cedat după pauză, când a încasat trei goluri. Mai întâi Fernando Mihai și-a readus echipa în avantaj, la 5 minute de la reluare. Apoi Davodzie, atacantul ghanez de 24 de ani al Gloriei, a dublat avantajul liderului Seriei, la fix o oră de la debutul întâlnirii, pentru ca Vlad Mihalcea, fostul jucător al lui FCSB și al lui ”U” Cluj, să ”închidă” tabela cu reușita din prelungiri, învingându-l pe Blaga cu un șut de la 20 de metri ('90+2).

Antrenorul Mihai Ianc a început meciul de la Bistrița cu ”unsprezecele” Fabio Blaga - Alexandru Vodă, Csongor Berkeczi, Cristian Avram, Sorin Șerban - Antonio Vlad, Beniamin Hanzu - Tudor Man, Lucian Noian, Bogdan Rotar - Szilard Magyari.

Eșecul de la Bistrița este al cincilea consecutiv pentru medieșeni în play-off, care au o singură victorie din opt meciuri, și al doilea la rând cu 4-1, după ce, acum două săptămâni, cedaseră cu același scor la Alba Iulia.

În urma acestui rezultat, ACS Mediaș rămâne cu 38 puncte în clasament și coboară pe locul 4 în play-off-ul Seriei 9.

În etapa a IX-a, ultima din play-off, medieșenii vor juca pe teren propriu cu CS Universitar din Alba Iulia.

 

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica