Tribuna
PNL
Dragnea rămâne în închisoare
Dragnea rămâne în închisoare
© pagina facebook Liviu Dragnea

Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au respins, marţi, contestaţia în anulare depusă de fostul lider PSD, Liviu Dragnea. El a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman.
Conform G4Media, Liviu Dragnea a fost adus de la penitenciarul Rahova în jurul orei 9 şi a refuzat să stea de vorbă cu jurnaliştii. Şedinţa a durat aproximativ 40 de minute, deliberările durând alte trei ore şi având ca verdict respingerea cererii.
Liviu Dragnea a fost închis la Rahova pe 27 mai, imediat după ce a fost condamnat definitiv în dosarul angajărilor ilegale.
Tot marţi, magistraţii au admis, în principiu, recursul în casaţie formulat de Liviu Dragnea faţă de decizia de condamnare în dosarul DGASPC şi au stabilit termen pentru dezbateri data de 14 ianuarie 2020, când va fi citat şi fostul lider PSD.
Dragnea a formulat prin avocaţi, în 22 octombrie, la Instanţa Supremă, recurs în casaţie, o cale de atac faţă de condamnarea de 3 ani şi 6 luni în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. De asemenea, fostul lider PSD a depus, tot la ÎCCJ, şi o contestaţie în anulare în acelaşi dosar.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA