Tribuna
PNL
Drulă s-a aliat cu Nicuşor Dan
Drulă s-a aliat cu Nicuşor Dan
© facebook/Cătălin Drulă

Peşedintele PSD Cătălin Drulă a anunţat, referotir la primarul general al Bucureştiului, Nicuşor Dan, că se va continua "colaborarea noastră" din Consiliul General și că "vom face tot ce ne stă în putere pentru ca Bucureștiul să nu ajungă înapoi pe mâna Gabrielei Firea. Cu atât mai mult cu cât PNL pare să trădeze electoratul și să se arunce în brațele PSD și la București".
"Am avut o întâlnire foarte bună cu primarul Capitalei, Nicușor Dan, în care am discutat despre prioritățile de dezvoltare ale Bucureștiului și respectarea promisiunii pe care împreună am făcut-o, în 2020, locuitorilor acestui oraș. Au fost și încă mai sunt destule dezastre de reparat după haosul lăsat în urmă de administrația Firea – PSD. Eforturile de asanare a finanțelor orașului, de a opri mafiile imobiliare și eficientizare a instituțiilor locale încep să se vadă. Sunt încă multe de făcut pentru infrastructura orașului și am discutat despre proiectele care trebuie accelerate", a postat Drulă pe pagina sa de facebook.

La rândul lui, Nicușor Dan a spus că a răspuns "cu bucurie" invitației lui Cătălin Drulă de a participa la o discuție despre prioritățile de dezvoltare ale Bucureștiului "asumate împreună în fața locuitorilor orașului în campania electorală din 2020" şi că se va continua colaborarea din Consiliul General. "Vom face tot ce ne stă în putere pentru ca Bucureștiul să nu ajungă înapoi pe mâna Gabrielei Firea", a postat, la rândul lui Nicuşor Dan pe pagina de facebook.


comentarii
3 comentarii

S-a mutat Drula la PSD?
profu
01.03.2023 16:32
Nu e mare diferență. Tot progresiști de stînga și unii și alții. Certificate verzi, stare de urgență, rusofobie, incompetență, demagogie, hoție, doze, la fel.
Un aleg?tor
01.03.2023 16:57
Foarte bine a facut, inteligenta si onestitatea trebuiesc aparate!! Sper ca tara asta sa scape de fripturistii din PSD-PNL-UDMR si sa nu cada prada penibililor din AUR. Alianta celor din opozitie este singura noastra speranta!
Sibian
02.03.2023 07:09
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica