Tribuna
PNL
Ciolacu anunţă curse cu feribotul până în Azerbaidjan
Ciolacu anunţă curse cu feribotul până în Azerbaidjan
© facebook/Marcel Ciolacu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a anunţat că se are în vedere deschiderea unei rute directe de zbor spre Azerbaidjan, de la Bucureşti la Baku, plus o linie de feribot între cele două țări.

"Azerbaidjan este primul partener economic al României în Caucazul de Sud. Noile proiecte de energie vor conduce colaborarea noastră la un nivel superior. Aceasta este principala concluzie a întâlnirii pe care am avut-o (...)cu ministrul azer al Economiei, Mikayil Jabbarov. În programul de guvernare pregătim deja scheme de ajutor pentru a facilita investițiile companiilor în sectorul îngrășămintelor și cel al materialelor de construcții, domenii în care firmele azere au o expertiză recunoscută pe plan internațional.
La rândul său, partea azeră încurajează investitorii români să demareze proiecte în Azerbaidjan mai ales în industria farmaceutică și în sectorul agricol. În final, am insistat ca, pe lângă proiectele majore din energie, îngrășăminte și construcții, să fie avută în vedere deschiderea unei rute directe de zbor Baku-București, dar și a unei legături de feribot între cele două țări", a anunţat Ciolacu pe pagina sa de facebook.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica