Tribuna
PNL
VIDEO. 4 răniți după ce un TIR cu lemne s-a răsturnat, la Târnava
Vasile ANTIPA
2225 vizualizari
VIDEO. 4 răniți după ce un TIR cu lemne s-a răsturnat, la Târnava

ACTUALIZARE - 4 persoane au ajuns la spitalul din Mediaș în urma accidentului rutier de la Târnava. Este vorba despre șoferul TIR-ului, un bărbat de 58 de ani din județul Bacău, șoferul autoturismului care circula pe aceeașidirecție cu TIR-ul-un bărbat de 49 de ani din județul Neamț, conducătoarea autoturismului peste care au căzut nuștenii, o femeie de 31 de ani din Axente Sever și o pasageră de 33 de ani din același autoturism.

4 persoane au fost rănite, miercuri după amiaza, după ce un TIR s-a răsturnat și mai mulți bușteni au căzut pe un autoturism. Accidentul rutier s-a produs la kilometrul 47+400 de metri, pe un sector de drum în curbă la drepta.

"Posibil pe fondul vitezei neadaptate, șoferul unui ansamblu TIR încărcat cu lemne a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat pe carosabil. Mai multe lemne au căzut peste un autoturism condus regulamentar din sens opus, iar șoferul unui autoturism care se afla în spatele TIR-ului, pentru a evita impactul, a tras de volan dreapta și s-a oprit în șanț", a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Pentru acordarea primului ajutor intervin un echipaj de la Ambulanța Mediaș și unul din cadrul SMURD Mediaș. 4 persoane au fost transportate la Spitalul Municipal Mediaș în urma accidentului rutier.

FOTO: InfoTraficSibiu

 

 







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica