Tribuna
PNL
Medicina naturistă: Curăţarea nucleelor de radiu şi a metalelor grele din organism
C. MIERLUŞCĂ
977 vizualizari
Medicina naturistă: Curăţarea nucleelor de radiu şi a metalelor grele din organism

Nuclee de radiu şi metalele grele aflate în organism pot duce la dezvoltarea celulelor canceroase în organism. Aceste substanţe ajung în organism odată cu aerul, apa şi mâncarea. Se consideră că toţi locuitori oraşelor, fără excepţie, au niveluri ridicate de aceste substanţe în organism şi prezintă riscul de a face cancer la unul din organe.

De aceea, se impune curăţarea organismului care ar trebui să fie o parte integrantă a igienei noastre.

Metoda 1 - Folosirea mugurilor de pin

Se pun 4 linguri de muguri de pin într-un borcan de un litru peste care se toarnă o cană de miere şi se pune în frigider. Mugurii vor face suc peste două zile. Se va administra câte o lingură din acest suc, de 3 ori pe zi.

Metoda 2 - Folosirea acelor de pin sau de molid

Se toarnă 1 l de apă fiartă peste o jumătate de cană de ace de pin sau molid, tăiate. Se va încălzi totul la foc mic până aproape de punctul de fierbere, timp de 10 minute, apoi se strecoară băutura. Se beau 1-2 căni de 2 ori pe zi, timp de o săptămână, în loc de ceai, apoi se face o pauză de două luni, şi se repetă încă o săptămână. Terapia se va face o dată pe an.

Metoda 3 - Folosirea seminţelor de in

Se toarnă 1,5 l apă fiartă peste o jumătate cană de seminţe de in. Se va fierbe timp de 2 ore la foc mic. Se lasă la răcit şi se va strecura. Se bea în cursul unei zile. Cura se va face odată pe an, timp de două săptămâni.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA