Tribuna
PNL
Victorie pentru FC Hermannstadt în primul amical al verii
Ovidiu BOICA
3002 vizualizari
Victorie pentru FC Hermannstadt în primul amical al verii
Echipa sibiană s-a impus, astăzi, cu scorul de 3-2 pe terenul celor de la ASF Zărneşti, în primul meci de verificare din această perioadă. Pentru FC Hermannstadt au marcat Cătălin Pîrvulescu, Ştefan Blănaru şi Petrişor Petrescu.
FC Hermannstadt a câştigat cu scorul de 3-2 (2-1) meciul disputat în această seară, în compania celor de la ASF Zărneşti, echipă din Liga a IV-a braşoveană care a încheiat sezonul precedent la egalitate de puncte cu Viitorul Ghimbav (62), ratând însă participarea la barajul pentru promovarea în Liga a III-a. Pentru echipa noastră au marcat Cătălin Pîrvulescu, Ştefan Blănaru şi Petrişor Petrescu.
Antrenorul Alexandru Pelici a început partida cu "unsprezecele" Cătălin Căbuz - Alexandru Străulea, Cătălin Pîrvulescu, Radu Crişan, Claudiu Pamfile - Bogdan Piko, Lucian Dumitriu - Alexandru Neacşa, Bogdan Rusu, Andrei Pop - Adrian Cîrstean. Au mai jucat George Monea, Radu Criştiu, Radu Necşulescu, Răzvan Dâlbea, Sabin Lupu, Cătălin Tineiu, Petrişor Petrescu, Cristian Chifu, Daniel Tătar, Raul Negotei, Ştefan Blănaru şi Cristian Seiwerth.
FC Hermannstadt va susţine următorul meci amical sâmbătă, 8 iulie, d ela ora 11:00, la Sf. Gheorghe, cu echipa locală Sepsi OSK, nou-promovată în Liga I.
 
S-a întors portarul Moldovan. Alţi 3 jucători în probe
FC Hermannstadt şi-a completat lotul cu doi portari, Cătălin Căbuz şi Horaţiu Moldovan, împrumutaţi pentru un sezon de la FC Viitorul, respectiv CFR Cluj. Ultimul a evoluat şi în returul sezonului precedent la echipa sibiană. Un alt jucător care a semnat pe un an cu FC Hermannstadt este Sabin Lupu, de la Gaz Metan Mediaş.
Alţi trei jucători, Raul Negotei, Claudiu Pamfile şi Andrei Pop sunt în probe de joc, în aceste zile.
FC Hermannstadt se află într-un cantonament centralizat la Săcele, judeţul Braşov, de duminică, 2 iulie, până în data de 11 iulie.





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA