Tribuna
PNL
(FOTO) ”Gașca Cercetașilor” de la Școala Gimnazială nr. 1 Sibiu a deprins ABC-ul orientării sportive în Muzeul Satului
Ovidiu BOICA
990 vizualizari
(FOTO) ”Gașca Cercetașilor” de la Școala Gimnazială nr. 1 Sibiu a deprins ABC-ul orientării sportive în Muzeul Satului

 

Aproape 150 de elevi din clasele de la I până la a VII-a ale Școlii Gimnaziale nr. 1 din Sibiu au participat, vineri, în Complexul Național Muzeal ASTRA din Pădurea Dumbrava, la un eveniment de orientare sportivă în care au învățat cum să folosească busola în condiții de concurs.

”Gașca Cercetașilor” a fost organizat de Clubul de Turism și  Ecologie Montană ”Nordic Grup” Sibiu în colaborare cu Școala Gimnazială nr. 1 Sibiu și Asociația Părinților din Școala Gimnazială nr. 1 în cadrul Programului Școlar ”Săptămâna Verde”.

Clubul de Turism și Ecologie Montană ”Nordic Grup” Sibiu a asigurat suportul tehnic al acestei acțiuni prin organizarea unui atelier de instruire și a unui mic poligon de orientare.

”Interesul copiilor spre însușirea tainelor  acestui  frumos, complex și educativ sport a fost mult peste așteptări! Felicitări tuturor elevilor pentru rezultatele obținute, Asociației Părinților din Școala Gimnazială nr. 1 Sibiu pentru foarte buna organizare a proiectului și tuturor cadrelor didactice prezente pentru implicare!”, a notat ”Nordic Grup” pe rețelele de socializare.

Tot cu această ocazie, elevii Școlii Gimnaziale nr. 1 din Sibiu au asistat și la alte evenimente, în cadrul acestui proiect, în curtea școlii, și anume momente prezentate de instituțiile pe linie de prevenire și informare (Inspectoratul pentru Situații de Urgențe, Jandarmeria și Poliția Română), demonstrații de karting și alte activități sportive, baschet, tir cu arcul sau badminton.

Tot în cadrul proiectului au avut loc și plantarea de copaci în incinta curții Școlii Gimnaziale nr. 1.

”O zi încununată cu succes! Mulțumesc celor care au participat alături de noi la realizarea proiectului, multumesc si celor care au susținut realizarea acestor momente, frumoase si interesante - sper - pentru copilași! De asemenea, mulțumim partenerilor evenimentului, Nordic Grup, Muzeul Astra Sibiu, Transmixt, Decathlon Sibiu, Avanti, Venom Karting, Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu, Inspectoratul Județean de Jandarmerie Sibiu și Asociația Parinților Școlii Gimnaziale nr. 1 Sibiu”, a afirmat, cu această ocazie, unul dintre organizatori.







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA