Tribuna
Sevis
BC CSU Sibiu demareză campania ”eusuntCSU”
BC CSU Sibiu demareză campania ”eusuntCSU”
”Pandemia ne obligă la măsuri de distanțare, dar noi râmânem împreună, în familia CSU”, susține clubul sibian, într-un comunicat de presă prin care anunță lansarea unei noi campanii prin intermediul căreia suporterilor le vor fi pregătite multe surprize..

 

BC CSU Sibiu demarează o nouă campanie în pragul noului sezon. ”Întreaga campanie de promovare a acestui sezon va fi centrată pe ideea că CSU e o adevărată familie”, se arată într-un comunicat de presă al ”galben-albaștrilor”.

”Pregătim o mulțime de surprize pentru toți ce-i care își spun că sunt CSU. Anul acesta ne vom implica și mai mult în ceea ce privește fidelizarea suporterilor noștri și, chiar dacă, în prima parte, este posibil să nu îi avem pe suporteri alături de noi, în săli, la meciurile oficiale, vom insista mult pe păstrarea legăturii cu ei. O adevărată familie va găsi mereu calea de a fi împreună și, respectând toate normele de distanțare, vom gândi evenimente la care putem să ne întâlnim cu cei care iubesc atât de mult echipa”, a spus Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

Suntem unici prin dragostea față de baschet și prin loialitatea membrilor familiei galben-albastre, dovedită de-a lungul anilor. Indiferent de provocările pe care le-am întâmpinat, am rămas mereu împreună, iar CSU a devenit parte din noi. Fie că vorbim de sportivi, antrenori, suporteri, parteneri sau pur și simplu iubitori ai baschetului, în sezonul 2020/2021, ne recomandăm cu ”#eusuntCSU”! BC CSU Sibiu este o echipă ce s-a evidențiat, mereu prin atașament, loialitate și prin dragostea manifestată de membrii familiei galben-albastre. După mai multe luni în care ne-a lipsit tot ce iubim mai mult- baschetul -ne aflăm aproape de un nou început. Sezonul acesta va demara altfel decât eram noi obișnuiți, dar continuăm împreună. Ne pregătim să demonstrăm întregii suflări sportive din țară că suntem mai uniți ca oricând și continuăm ca o adevărată familie, sub sloganul #eusuntCSU, susțin oficialii clubului, care vor să demonstreze că, în ciuda vremurilor complicate, CSU ține sus stindardul, iar cea mai de preț performanță este forța de a fi mereu împreună.

Întreaga campanie de promovare a acestui sezon va fi centrată pe ideea că CSU e o adevărată familie. Oficialii lui CSU îi vor provoca pe suporteri, parteneri, sportivi sau personalități din lumea sportului să li se alăture demersului lor de a rămâne conectați. Începând din această săptămână, fanii vor avea ocazia să îi cunoască pe toți cei care gândesc și simt că sunt parte a familiei galben-albastre.

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
PORTAL MEDICAL

Postare anunturi

venactiv

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia