Tribuna
PNL
Zi festivă la Ambulanță : 115 ani de existență
Laura BUCIU
1338 vizualizari
Zi festivă la Ambulanță : 115 ani de existență

115 ani de existență și activitate în slujba cetățeanului au fost serbați, miercuri. Reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Sibiu au sărbătorit alături de colegii din întreaga țară această zi specială pentru ei.

Un mesaj pentru ambulanțieri a fost transmis de premierul Florin Cîțu.

„Sărbătorim Ziua Națională a Ambulanței din România cu sentimentul că munca celor implicați în acest serviciu de urgență reprezintă un adevărat act de dăruire și responsabilitate pentru care trebuie să le mulțumim nu doar azi, ci în fiecare zi. De aproape un an și jumătate, întreg personalul din serviciile de ambulanță este angrenat într-un efort multiplicat, din cauza pandemiei. Mulți dintre românii care, din nefericire, au trecut prin situații critice pot spune că le datorează viața acestor oameni minunați care asigură intervențiile de urgență. Le mulțumesc pentru viețile salvate, pentru dăruirea și profesionalismul cu care își fac datoria! Sunt un exemplu pentru noi toți”, este mesajul premierului.

Președintele Klaus Iohannis marchează Ziua Națională a Ambulanței la Palatul Cotroceni, când decorează mai mulți medici și asistenți medicali.

Ziua Naţională a Ambulanţei din România este marcată la 28 iulie. Este data la care, în 1906, a apărut prima „Salvare” din Bucureşti, din iniţiativa profesorului Nicolae Minovici.

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA