Tribuna
Doi tineri din Mediaș, reținuți după un scandal uriaș într-un local din oraș
Vasile ANTIPA
1253 vizualizari
Doi tineri din Mediaș, reținuți după un scandal uriaș într-un local din oraș

A fost scandal mare, luni seara, într-un local din Mediaș, iar polițiștii Biroului de Investigații Criminale Mediaș din oraș au reținut doi tineri, cercetați penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și violarea sediului profesional.
 Luni, în incinta unui local din municipiul Mediaș, pe fondul consumului de alcool, între două grupuri de persoane a izbucnit un conflict spontan, în care au fost implicați cinci localnici.

"În urma agresiunilor fizice suferite, două persoane au fost transportate și internate în spital. De asemenea, în timpul conflictului au fost distruse mai multe bunuri din sediul societății.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, au fost identificați trei presupuși agresori, cu vârsta de 18, 19, respectiv 23 de ani, toți medieșeni.
 

Față de medieșenii în vârstă de 18 și 23 de ani, polițiștii au luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.
 

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care a avut loc agresiunea", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia