Tribuna
PNL
Reguli stricte pentru participanţii la Festivalul „Ţara Oltului în Produse şi Tradiţii”
Dan FRÂNCU
1866 vizualizari
Reguli stricte pentru participanţii la Festivalul „Ţara Oltului în Produse şi Tradiţii”
Persoanele care doresc să participe la Festivalul "Ţara Oltului în Produse şi Tradiţii", ce se va desfăşura duminică, 17 octombrie, la Bradu (oraşul Avrig), vor fi nevoite să respecte mai multe reguli de securitate sanitară. Astfel, participarea la festival va fi permisă doar persoanelor care sunt vaccinate, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT -PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

 

Aceste reguli stricte ce vor fi aplicate de organizatorul festivalului (Primăria oraşului Avrig, în colaborare cu Consiliul Local Avrig şi Asociaţia Crescătorilor de Animale Avrig) sunt impuse de legislaţia în vigoare şi sunt aplicate în contextul pandemiei mondiale de Covid - 19, în conformitate cu situaţia ratei de infectare cu acest virus înregistrate la nivelul unităţii administrativ - teritoriale.

Festivalul "Ţara Oltului în Produse şi Tradiţii" se va desfăşura duminică, 17 octombrie, începând cu ora 12, pe păşunea situată la intrarea în satul Bradu, lângă Drumul Naţio-nal 1 (partea dreaptă, în direcţia de deplasare Avrig - Sibiu).

Prin intermediul unui comunicat remis presei, organizatorii ne informază că evenimentul are ca obiective "promovarea produselor şi tradiţiilor locale, întărirea legăturilor dintre localităţi şi crearea de noi contacte şi colaborări între producătorii locali şi crescătorii de animale. Producătorii invitaţi la eveniment le vor oferi participanţilor produse tradiţionale atent selecţionate, precum mezeluri de casă, brânzeturi, conserve din legume şi fructe sau produse de panificaţie".

De asemenea, suntem informaţi că vor fi luate toate măsurile necesare pentru ca festivalul să se desfăşoare în condiţii sigure, atât pentru expozanţi, comercianţi sau artişti, cât şi pentru vizitatori, ori cumpărători. Cei interesaţi vor avea şi posibilitatea de a se testa pentru infecţia cu virusul SARS CoV - 2, dar şi de a se vaccina împotriva acestuia.

"Vă asigurăm că, pe toată durata evenimentului, vor fi respectate toate măsurile de protecţie sanitară şi de distanţare fizică impuse de situaţia pandemică la momentul desfăşurării evenimentului. În colaborare cu Direcţia de Sănătate Publică, la Festivalul "Ţara Oltului în Produse şi Tradiţii" va fi amenajat un cort de testare gratuită şi un punct mobil de vaccinare împotriva COVID - 19, cu serul Pfizer - BioNTech. Doritorii vor putea să se imunizeze într-un cort amplasat chiar la intrarea principală", se menţionează în comunicatul de presă semnat de purtătorul de cuvânt al Primăriei oraşului Avrig, Lidia Bădilă.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA