Tribuna
PNL
Concurs pentru micii şahişti – la Avrig
Dan FRÂNCU
2127 vizualizari

Iubitorii "sportului minţii" ce învaţă la instituţiile de învâţământ preuniversitar din întreg judeţul sunt aşteptaţi zilele acestea să participe la tradiţionalul concurs "TÂNĂRUL ŞAHIST". Competiţia, ajunsă în acest an la cea de-a XIII-a ediţie, este organizată de Clubul Copiilor şi Elevilor Avrig, Liceul Teoretic *Gheorghe  Lazăr* Avrig, în colaborare cu Inspectoratul  Şcolar Judeţean Sibiu şi cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local al oraşului Avrig.
Scopul concursului este de a lărgi şi diversifica gama activităţiilor extraşcolare, de organizare şi petrecere a timpului liber al copiilor  cât mai plăcut, util, instructiv, educativ şi recreativ. .
Concursul cuprinde două etape: faza locală (ce se va desfăşura în instituţiile şcolare, la nivel de clase, şi va fi finalizată cu faza pe şcoală, în perioada 1-3 aprilie 2013) şi faza judeţeană (ce se va desfăşura vineri, 5 aprilie 2013, începând cu ora 9, cu participarea câştigătorilor fazei locale din Avrig şi a câştigătorilor din şcolile judeţului  Sibiu, la Sala de Sport a Liceului Teoretic "Gheorghe Lazăr" Avrig). Pentru concurenţii din Avrig, se va desfăşura şi o etapă preliminară "pe oraş", unde vor participa primii şase clasaţi de la fiecare instituţie de învăţământ locală.
Jurizarea etapei finale a competiţiei este asigurată de persoane autorizate, ce vor aprecia valoarea fiecărui  participant. La final, cei mai buni concurenţi vor primi din partea organizatorilor diplome şi  premii.




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA