Tribuna
PNL
Pelici: ”Nu ne dădea nimeni nicio șansă, nici măcar la play-off, și iată-ne acum în Liga 1”! Mesaj pentru suporterii sibieni
b.o.n.
7177 vizualizari
Pelici: ”Nu ne dădea nimeni nicio șansă, nici măcar la play-off, și iată-ne acum în Liga 1”! Mesaj pentru suporterii sibieni

 

Antrenorul echipei din Mioveni, Alexandru Pelici, a apărut la interviurile de la finalul meciului de la Mediaș cu Mihai, băiețelul său, în brațe. Pelici și-a felicitat jucătorii, spunând că acestora nu le-a fost dată nicio șansă de a ajunge măcar în play-off-ul Ligii 2.

”E important că am realizat un lucru care nu a fost ușor. Am venit de unde am venit, nu ne dădea nimeni nicio șansă nici măcar la play-off și iată-ne astăzi că suntem în Liga 1. Meritul cel mai mare în măsură este al lor, al jucătorilor, niște băieți extraordinari. Îi felicit din tot sufletul și nu pot decât să mă bucur că am avut plăcerea să lucrez cu asemenea jucători”, a spus Pelici.

Interviul a fost întrerupt de jucătorii Mioveniului, care l-au luat pe sus pe Pelici - nu înainte de a-l lăsa din brațe pe Mihai - și l-au aruncat în aer de mai multe ori.

 

Mesaj pentru sibieni: ”Le mulțumesc pentru momentele frumoase”

 

Revenit la microfonul televiziunilor care au drepturile TV asuăra meciurilor din Liga 1, Pelici a vorbit despre regretul de a o retrograda pe FC Hermannstadt și a avut un mesaj pentru suporterii acesteia: ”Le mulțumesc celor care apreciază ceea ce am făcut. Din asta trăiesc, din asta trăiește familia mea. Încercăm să facem treabă peste tot unde mergem. Uneori reușim, alteori nu. Important este că astăzi (n.a. miercuri) este bucurie. Nu e un moment ușor. Vă rog să mă credeți. E un moment destul de dificil, pentru că am obținut această promovare împotriva unei echipe care până nu demult era sufletul meu. Dar asta e istorie și un ultim gând în această seară se îndreptă către suporterii Sibiului, acei oameni minunați, cărora le mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit alături de ei. Pentru că tot pe acest stadion, nu cu mult timp în urmă, câștigam returul semifinalei și acolo era tribuna plină cu ei. Sper să reușească să treacă peste și Sibiul să meargă înainte în fotbal”.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA